Hangi sigarayı kullanıyorsunuz?

Herkes öyle diyor ama ne kadar bağımlı olunabilir ki diyede düşünmeden edemiyorum, saol cnm cvbın için şimdilik tam bir içici olmadım zzaman ne gösterir bilinmez :)

Sevgili kk bayanları cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Esse'ye başladım günde 3 tane fln içiyorum; şimdilik zararsız görüşmek üzere :)

birgun ozentidenmidir nedendir bilmem bende sigaraya baslamaya karar verdim oyle arkadastan filan 1 tane alip icerdimde paket tasimaya karar verdim aldim attim cantaya bi paket ama icmek hic aklima gelmedi yada useniyordum gidip icmeye calisiyodum cunku sonra baktim benden tiryaki filan olmaz paket benim neyime anneme vermistim paketi yani tiryaki olmak istedim ama olamadim iyikide olmamisim esim o kadar cok iciyorki dumani bile yetiyor bana icmiyorum zaten

Sevgili kk bayanları cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Esse'ye başladım günde 3 tane fln içiyorum; şimdilik zararsız görüşmek üzere :)

kiz millet birakmaya calisiyor bence yol yakinken vazgec ona harcadigin paraya yazik sagligi soylemiyorum bile..

West Ice. Sigara sağlığa zararlıdır, içmeyiniz.

hayret hiç kimse kısa marlboro light dememiş bayanlar arasında en yaygın markadır oysa bu arada ben de sigaraya tiryaki olmam düşüncesiyle başladım,istediğim zaman bırakırım diyordum ama gördüm günümü ben kısa marlboro light içiyorum ama hafif bayan sigarası olarak, davidoff var mavi cartier var

winston light ama saçmalık ben de sigara içiyorsam herkes içiyordur kahve içerken yanında arıyorum sadece güzel gidiyor Esse de fena sayılmaz arkadaşlarım içiyordu ince uzun bir sigara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…