Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir konu nereye açılır bilemedim... Ama sigaraya başlamayı düşünüyorum ve sizler hangi sigarayı içiyorsunuz merak ediyorum...
Her konuda olduğu gibi bu konudada bir danışmadan edemedim söyleyin bakalım ???[/QUO
kız napıcaksın başlayıpta gece gece güldürdü msjın beni..herkes bırakmaya çalışıyo başaramıyo sen baslamadan kafandan at bunu bence...
öyle valla...başlamak dediysem öyle günde 1 paket değil 3-5 tane içimlik başlamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım ... hangisi konusunda bi araştırma yapıyorum :) Ayrıca beni düşündüüğünüz içinde saolun :)
kimse zaten 1 paket içerek başlamazki,3-5 taneyle başlar.sonra arttırır.hiç bulaşma bence.![]()
Seni sigaraya başlatacak sebep ya da sebepler nelerdir? Ben sigara kullanıyorum arkadaş ortamında başladım bir ara bıraktım ama sonra iş ortamı sinir stres tekrardan başlamama sebep oldu sanki sigara içince kendimi daha iyi hissediyor sakinleşiyorum ya da psikolojik olarak öyle hissediyorum.. İlk başladığımda hafif sigaraları tercih ediyordum ama zamanla nikotin değerleri yüksek sigaraları tercih etmeye başladım, şimdi bırakamıyorum hatta arkadaşlarım sen ölürsün hayatta sigarayı bırakamazsın elinde sigarayla ölür öylede gömülürsün diyorlar. bu arada muratti rosso içiyorum bazende camel![]()
Böyle bir konu nereye açılır bilemedim... Ama sigaraya başlamayı düşünüyorum ve sizler hangi sigarayı içiyorsunuz merak ediyorum...
Her konuda olduğu gibi bu konudada bir danışmadan edemedim söyleyin bakalım ???
ilahi canım, spora başlamak istiyorum ya da kursa başlamayı düşünüyorum der gibi söylemişsin
ben tiryaki olacağıma inanmıyorum demişsin ama emin ol kimse tek tük içerken tiryaki olacağına inanmıyordu:13:
Her konuda olduğu gibi bu konudada bir danışmadan edemedim söyleyin bakalım ???
1 yaşıma daha girdim.
Makyaj, diyet, kıyafet, saç, eş-sevgili, yemek, mobilya, ülke-şehir-semt, mekan, araba vs vs her konuda kararsızlığa kalanı okudum, duydum da sigarayı hiç duymamıştım.
Bir insan sigaraya başlamayı nasıl düşünür?
Ayakkabı mı arkadaşım bu hem kararsızlığa düşmüşsün hem de marka soruyorsun!
Ha bana gelince ben de mereti içiyorum, ama öyle karar vererek ya da düşünerek yaptığım bir eylem değildi.
Zaten düşünseydim emin olun hiçbir zaman elime almazdım.
Bu sizdeki neyin boşluğu, neyin sıkılmışlığı onu inanın çözemedim!
Şöyle söyleyim bunu içiceksem de piyasasını bilmediğim için hangisi kalitelidir hangisi iyidir diye sormak istedim durum bundan ibaret... Neyin boşluğu olduğuda bende kalsın kimse nedensiz sigaraya başlamaz zaten...
İçmeyin, zaten içmemişsiniz hiçbir şekilde elinizi sürmeyin...
Sigara insanı hiçbir şeyden uzaklaştırmıyor malesef, eğer yapabilseydi içen herkes dünyanın en melek insanları olurlardı.
Bunu düşünecek arada kalacak bir safhadasınız, neyse eğer buna sebep olan sizde spora başlayın mesela.
Spordan alın hıncınızı, koşun, kardio yapın, ağırlık çalışın.
Hem daha fazla rahatlatır hem de gelecek yıllara vücudunuza yatırım yaparsınız.
Sert çıktım farkındayım ama inanamadım yani konuya.
Yıllardır içiyorum, içmediğim an agresif bir insanım.
Yemek düzenim diye bir şey kalmadı.
Uyandığım an o olmazsa yokum, evde yedeği yoksa çıldırırım.
Resmen eziyet!
Kışın soğukta donmak ve bronşit olmak da cabası...