Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
glt sana teşekkür ederim en azından bir fikir vermişsin saçını sarıya boyayan bir sürü arkadaş vardır ama neden cvp yazmadıklarını anlayamadım umarım bir gün bildiğim bir konuda sizlerinde yardıma ihtiyacı olacaktır sizin gibi görmezden gelicem çok zor bi sorumu sordum acaba neyse sorun değil
teşekkürler arkadaşlar benim saçım zatn sarı fakat ton değiştirmek istiyrum bi renk belirleyim bundan sonra hep o renge belirleyim istiyorum fakat bazıları kızıllık yapıomuş o yüzden kıızıllık sapmayan hangi sarı boyaları ve markalrı kullanıolar merak ettim
deneyenleren biri olarak sakın evde yapma garnierın 2 defa sarı rengine boyadım ve ikisindede tutmadı sakın deneme turuncu oluyo valla şimdi koyu kahve aldım onunla kapatıcam saçlarımı ne sarı oluyo ne turuncu deneme bile