Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuanı kullanıyorsunuzzz????

Hangi şampuanı kullanıyorsunuzzz????

• LOREAL ELSEVE

OY: 5 33,3%
  • PANTENE

OY: 3 20,0%
  • GLİSS

OY: 0 0,0%
  • DOVE

OY: 3 20,0%
  • CLEAR

• ELİDOR

• HEADEN SHOLDERR

• SCHOUMA

• BLENDAX

OY: 2 13,3%
  • TRESAN

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
dove, elidor ve blendax kullaniyorum cnm, sürekli ayni sampuani kullaninca yaglanma oluyor nedense :26: o yüzden her seferinde degistiriyorum :1:

dove, elidor ve blendax kullaniyorum cnm, sürekli ayni sampuani kullaninca yaglanma oluyor nedense :26: o yüzden her seferinde degistiriyorum

Canım bende clear kullandım 3-4 yıl kadar,sonra değiştirmek istedim,loreal elseve sarı kutulu olnadan aldım,kepek yaptı ve çok kaşındırıyo,aslında loreali sevdim kokusu filan güzel bide,yumuşacık,elektriklendirmiyo,acaba kepek karşıtlısını mı alsam,bakalımm,yine değiştirebilirimm

head&shoulders da cok guzel cnm onuda dene istersen bi, kepege karsida cok ise yariyo ama elvital varmi orda? varsa bide elvital dene derim,

head&shoulders da cok guzel cnm onuda dene istersen bi, kepege karsida cok ise yariyo ama elvital varmi orda? varsa bide elvital dene derim,

önerilerin için teşekkür ederim cicimmmmmmm
onuda kullanmıştım bi ara,oda çabuk yağlandırıyoo sanki,,,elevit hiç duymadımm,

Oylamada yoktu ama yazıyım...İpek kullanıyorum,çok memnunum,saçıma iyi geliyor.....

arkadaşlar ben pantene doğal sentez kullanıyorum çooooook da memnunum ama burada okuduğum kadar kızlara pek yaraamamiş ama ben memnun kaldım