• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri hangi saç topuz modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
$sdc11573b.jpg $bb369fe0c0f5bdebad42d29 (1).jpg

kızlar bu elbiseye hangi model gider bu pazar kardeşimin düğününde giyicem

Elbiseni nereden aldığını öğrensem çok mutlu olurum arkadaşım?
Benimde bir yakınımın düğünü var düşündüm böyle bir şey iyi gider

canımmm elbisen çok güzelll güle güle giyy. ben 5. ve 6. resimdeki topuzları beğendimmm:16:

sağol canım:16::16::16:

Elbiseni nereden aldığını öğrensem çok mutlu olurum arkadaşım?
Benimde bir yakınımın düğünü var düşündüm böyle bir şey iyi gider

elbisemi istanbulda gizem butik diye biyerden aldım canım markası jaluzzdu bu elbisenin benzer modelinden çok yerde rastladım.

sağol canım:16::16::16:

elbisemi istanbulda gizem butik diye biyerden aldım canım markası jaluzzdu bu elbisenin benzer modelinden çok yerde rastladım.

Ankaradayım ben ama haklısın bunalrın kısaları şuan her yerde var, uzununu görmeiştim, çok bakmaya da fırsatım olmuyor ama bulabilirim inş. gideceğim düğün biraz muhafazakar kapalı olsun dedim..
teşekkürler

Bu arada çiçekli topuz hariç hepsi güzel, çiçekli olan çok sade bir topuz..sen bile yaparsın :)

marjicim bende ilk ve son resimdekiler güzel reismlerde yok ama daha yukardan bi topuzda hoş durabilir.

marjicim bende ilk ve son resimdekiler güzel reismlerde yok ama daha yukardan bi topuzda hoş durabilir.

Eki Görüntüle 683248 Eki Görüntüle 683249

mesela bu güzel isteğine bağlı olaraktan tabi kuaförününde senin yüz şekline göre vereceği tavsiyeyle ikinci resimdeki gibi ününde saçta bırakan modellerde olabilir.

fikirlerin için teşekkürler canım yukarıdan topuzlar biraz kaba geldi gözüme zarif birşey istedim ama kuoförün fikrini mutlaka sorucam bakalım nasıl birşey çıkıcak.

Back