• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi saç rengini önerirsiniz (resimli)

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar saçlarımın rengini hep kahve tonlarında boyuyorum orjinal saç rengim ise açık kumral. çikolatala kahve ,bitte çikolata bazen karamele yakın kahve gittim geldim artık çok sıkıldım hep aynı tonlara boyamaktan mı bilemiyorum ama güzel bir değişiklik istiyorum saçımda sizce hangi renkler yakışır bana ?

Eklentiler

• $406221_3058030572917_1327962637_3293568_768188369_n.jpg
    $406221_3058030572917_1327962637_3293568_768188369_n.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Açık renkler gitmez diye düşünüyorum. Belirgin güzel bir kahve yakışabilir. Kumralda iyi olur. Küllü kumral mesela.

sana bakır tonları gider sultan bakırı gibi

dün hem saç boyamı hemde renk açıcı aldım. akşam bitkisel saç renk açıcıyı kullandım ama saç diplerim açık sarı oldu geri kalan boyalı kısım yarım ton açıldı üff yani ben bu durumda karamel bakır saç boyasını saçıma uygulayamam. bugün tekrar açıcı alıp kullansam saçıma zararı olurmu dün kullandığım bitkiseldi bugün palettenin yoğun renk açıcısını alıp kullansam olur mu acabaa yaa:((

bence üst üste açıcı kullanmayın yıpranır benim arkadaşımda saçını acmaya calıstı açtıktan 1-2 gün sonra geç ama boyadı yani açtığınız gün boyamanız gerekir aslında her yeri aynı tonda acılmamıstı ama üzerine fındık kabuğu boyadı cokta taatlı olmştu bence siz bakır tonları birşeyde boyamalısınız gösterdiğiniz fotoğraftaki renk yakısır kaslarınızıda o renge boyayın teninize gider

dün hem saç boyamı hemde renk açıcı aldım. akşam bitkisel saç renk açıcıyı kullandım ama saç diplerim açık sarı oldu geri kalan boyalı kısım yarım ton açıldı üff yani ben bu durumda karamel bakır saç boyasını saçıma uygulayamam. bugün tekrar açıcı alıp kullansam saçıma zararı olurmu dün kullandığım bitkiseldi bugün palettenin yoğun renk açıcısını alıp kullansam olur mu acabaa yaa:((

bence riske atma,kuaför iyi bir çözüm bulacaktır...

Back