- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
- Konu Sahibi __karamel__
-
Kızlar merhabaaa...
Belimdeki saçlarım sağlıksızlaşıo die kestim ve şimdi yeniden sağlıklı. .bu uzama sürecinsa saçımı hiç boyatmadım. boyası da aktı. şimdi yeniden renk değiştirsem mi diyorum. Tanıdıklarıma sordukça siyah ve karamel arasında kaldılar. Adım karamel die saçımın karamel olmasını söleyen bile var :26: bende yakışan uzun vadeli hemen akmayacak bişi istiyorum. Renkleri kullananlardan özellikle cevap istiyorum. Kullanımı rahatmı? Sürekli bakım istio mu fön felan, akıp gidiomu kışın yağmurda akarmı gibi :44:
Fotolarrr
Eki Görüntüle 260055
Eki Görüntüle 260057
Karamell...
Eki Görüntüle 260058
Karamel aktıkçaa .... :)
siyah güzelmişş :))) vuuuvs :)
Zaman akıp gidioooo aklım o siyahta çakılı duruyooo
Düğün öncesi bi şok yaşatabilirim insanlara
aynen bende düğünde siyah düşünmüor diilim:)))))))) açık saçla evliyken uğrşamam bide çocuk olunca off:) koyu herzaman güzel duruor ama:) fakat siyah akıo bende yasende de akıyormu?
Tek renk siyah hiç denemedim ama benim saçım boya tutmuyor. Karamel açık kumral Koyu kumral ve bu siyah.. Hepsi en fazla bir ay sonra kendi rengime döndü.. Kuaförüm sevio bu işi tabi açıcı vs sürmeden kendi doğal rengine geliosun dio
Ben saç boyamaktan sıkıldığım bi dönemde, kuaförüm saçımın öz rengini bildiği için hazırlamıştı bu boyayı. Sanırım içinde 4 renk vardı. Mat siyah gibi görünüyor ama ışıkta ışıltısı vardı Nerdeyse koyu mor gibi renk aldığına bile şahit oldum. Bu bir ayda akınca geriye kendi rengim kaldı yine ama doğal ışıkta hep siyah gibi duruyor.
Akmayan siyah bulursam sana haber vericem boyatalım yea
:)) ay ne iyiymişşşş saçların fazla yıpranmıyor bu durum oohh:))
evet valla akmayan siyah ve akmayan kızıl bulursan hber ver :)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?