• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi saç rengime geri dönsem :)

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
Kızlar merhabaaa...

Belimdeki saçlarım sağlıksızlaşıo die kestim ve şimdi yeniden sağlıklı. .bu uzama sürecinsa saçımı hiç boyatmadım. boyası da aktı. şimdi yeniden renk değiştirsem mi diyorum. Tanıdıklarıma sordukça siyah ve karamel arasında kaldılar. Adım karamel die saçımın karamel olmasını söleyen bile var :26: bende yakışan uzun vadeli hemen akmayacak bişi istiyorum. Renkleri kullananlardan özellikle cevap istiyorum. Kullanımı rahatmı? Sürekli bakım istio mu fön felan, akıp gidiomu kışın yağmurda akarmı gibi :44:

Fotolarrr

$SDC10205-1.jpg

$DSCF5254.jpg
Karamell...
$tekk.jpg
Karamel aktıkçaa .... :)

Son düzenleme:
gözlerin renkli galiba canım siyah çok yakışmış sana ayrı bir hava katmış koyu kahve de olabilir aslında sana yakışır :)

gözlerin renkli galiba canım siyah çok yakışmış sana ayrı bir hava katmış koyu kahve de olabilir aslında sana yakışır :)

ela yeşil karışımı bişi işte renkli sayılır sanırım. düşünüyorumda fotolar sizden birine ailt olsaydı ben siyahı seçerdim sanki karamelin sarının durmadan değişmesindense siyah yani :26: oda akarmı die şüpheliyim işte :44:

sıyah bence ama sımsıyah deıl koyu kumral yap. bu arada dıerı karamel mı? nasıl elde ettın? acıcı kullandın mı

bence kesınlıkle sıyah degıl tatlım bak bana guven sıyah degıl koyu renk senı sııradan gostermıs ama ıkıncı foto olur yada 1 2 ton koyusu hanı yıkandıkca 3. resım kadar acılmasın dıye bu benım gorusum

Ten rengini çözemedim siyah saçlı resminde esmer gibisin diğer resimlerde daha açık
Ama siyahı yakıştıramadım ben sana
Açık renkler daha güzel olur
Ayrıca sık sık saç rengini değiştiren biriysen tekrar siyaha boyama dönmesi çok zor oluo

Kızlar merhabaaa...

Belimdeki saçlarım sağlıksızlaşıo die kestim ve şimdi yeniden sağlıklı. .bu uzama sürecinsa saçımı hiç boyatmadım. boyası da aktı. şimdi yeniden renk değiştirsem mi diyorum. Tanıdıklarıma sordukça siyah ve karamel arasında kaldılar. Adım karamel die saçımın karamel olmasını söleyen bile var :26: bende yakışan uzun vadeli hemen akmayacak bişi istiyorum. Renkleri kullananlardan özellikle cevap istiyorum. Kullanımı rahatmı? Sürekli bakım istio mu fön felan, akıp gidiomu kışın yağmurda akarmı gibi :44:

Fotolarrr

Eki Görüntüle 260055

Eki Görüntüle 260057
Karamell...
Eki Görüntüle 260058
Karamel aktıkçaa .... :)
3. foto muhteşem çok hoşuma gitti..

hepsi de çok yakışmış..

1.resimde daha ufak görünmüşsün ve siyah saçın verdiği ayrı bi hava var..

3.resimdeki saçta çok güzel daha soft ve oturaklı olgun olmuş..

saçın oturaklısı:27:

hepside güzel canım karar senin..

bence karamel gayet hoş
akmış halide gayet hoş
ama siyah bende sevmedim resimdede öyle durmu olabilr ama diğer renkleri gayet yakıştırdım

öncelikle ismin çok hoş gerçekten ilk defa duyuyorum bu ismi.. benim kuzenim sana çok benziyor gerçekten saçlarıda sarı balyajlı ve çok yakıştırıyorum ona
sanada çok yakışacağına eminim siyahı hiç düşünme bence

ben sende siyahı beğendim.. bende sarıdan dönmek istediğimden heralde bıkmışım açık renklerden:9:

Kızlar :53: Harika cevaplar yazmışsınız hepinize teşekkür ederim..

uzun vadeli düşünüosan sık sık uğraşmicaksan siyah denilio genelde. Dip boya derdi de pek olmaz siyahta. Ama çabuk akacağı için sıradanlaşacak :/

Orta resimdeki karamel kuaförde boyandı daha kızılımsıydı bakır gibiydi ama oturunca öle ortadaki gibi oldu. y azın güneş vs ile o sarı halini aldı. işte dip boyama derdi olmasa çok istiorum açık rengi de . bakalım artık nişan öncesi riske girmicem. Nişandan sonra hemen bi kesim bi boya :68:

bence siyah saçlı resmin çok hoş olmuş...karamellerinde rengi çok güzel ama siyahın duruşunu daha cok begendim ben... bu arada 3.karameli nerde ne ton olarak yaptırdın detaylı bilgi verirsen çok iyi olur çoooook begendim çünkü...http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png

canım günaydın.. siyah birazda kıyafetin pozun etkisiyle hoş görünüo olabilir çok kararsız kaldım bakalım neler olacak. bu arada üçüncü saç rengi aslında ikinci saç rengim. güneşle denizle açıla açıla öle oldu :1: yani kendi saçımda kumral benim üstüne karamel yaptım. akınca da sarı oldu :40: aynısını tutturabileceğimi bilsem bi dakka durmam ama ya akmazsa :26:

Back