Saç Rengi ve Saç Boyama hangi saç rengi bakarmısınız lütfen.....!!!!!!!!!!

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar kendı saç rengımı ve ıstedıgım renklerden bır kac ornek koyacagım bu renklerı nasıl elde edebılırım yardım edersenız sevınırım bunlar benım sac rengım

bu en cok begendıgım renk bunu nasıl elde edebılırım en onemlısı bu

Eklentiler

• $ıstıyorum.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 119
en son fotoğraftaki saç rengi müthişşş , fotoğraf biraz küçük ama ilk izlenim olarak bakır-karamel gibi duruyor o, diğeri bakır - kahve olmalı, ama her ikisinide saçını açmadan elde edemeyeceğini biliyorsundur eminim

yaa açmamak için elimden geleni yapıyorum boyayla kırmaya çalışıyorum bir kaç kez daha boyamam gerekçek sarıya anlaşılan ben karamel boyayacağım voilanın açık karamelini düşünüyorum 7.8 ama nasıl bilmiyorumö hiç kullanan biriyle konuşmadım nasıl olur ki

şuda var , bir sitede koleston gizemli kahve ile bakırın karıştırılıp bu tonların elde edildiğini okudum, gerçi koleston kullanmıyorsun sanırım ama en azından nasıl tonların karıştırıldığına dair fikir edinirsinyerimseniben

canım lorealin saç açıcı boyaları var. bu tona yakın renkler. saçını açma işlemi yapmadan direk boyuyorsun. onlardan kullanabilirsin.

koleston kullanmıyorum ben palette kullanıyorum ama bir kaç seferdir colorx kullanıyorum karamel gibi bir şey istiyorum boya karıştırmakta mantıklı onuda deneyebilirim ama saçımı rengini zaten zor yumuşatıyorum koyulaşmasını istemiyorum saçımında resmini koydum hangi renk yapcam istediğim renge ulaşırım bilmiyorum

canım lorealin saç açıcı boyaları var. bu tona yakın renkler. saçını açma işlemi yapmadan direk boyuyorsun. onlardan kullanabilirsin.

ultra açıcılı boyaları diyorsun demi canım,ya bende düşündüm onu denemeyi ama hiç kullanan duymadım fijkir edinemedim benim saçımda boya var boyalı saçta olur mu olmaz mı bilmiyorum açık kumrala boyuyorum daha geçen hafta boyadım tekrar uçlar koyu onu yumuşatmaya çalışıyorum ve bu ikinci açık kumrala boyamam baya işe yarıyor bende volianın açık karameline boyasam diye düşünüyorum ama olurmu bilmiyorum

valla ben senin yerinde olsam saçımın rengini hiç
değiştirmezdim çünkü çok hoş bi saç rengin var yerimseniben

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, ben biraz daha açmak istiyorum karamel istiyorum ama açıcıyla yapmayacağım o kadar açmalık bir durum yok kozmetikçim öneride bulunuyor onu dinliyorum boya boyayı açmaz ama rengi yumuşatıyor ben koyu sarıya yani açık kumrala boyuyuorum iki seferdir ltında çikolata kahve vardı ikinci boyamada renk daha belirgin değişti bir kez daha bu şekilde boyasam sonra voila karamele boyasam diyorum ama nasıl bir sonuç olur bilmiyorum,pek değişiklik olacağını sanmıyorum

arkıdesım bende en son resımdekı fotoyla gıtttım kuafore benımde saç rengım aynı sendekı gıbıydı kuafor mecbur acmamız lazım dedı ve orıalle açtı malesef ama aynı rengı tutturdu bakır karamel ve bı renk daha karıstırdım dedı ama en sonkı dedıgım resımde çok az ısıklandırmalar var onuda yapacaktık ustune ama orıalle açıldıgı için ılk once rengı oturtalım dedık bende bu ay saçımı tekrar bakır karemele boyatı arasına ısklandırma attıracagım yanı o rengı ıstıyosan mecbur açtıracaksın

hımm ben kendim boyuyorum saçımı kuaföre gitmiyorum hem güveneceğim bir kuaför yok hemde öğrenci bütçesi malum kuaför lükse kaçıyor napayım bende karamele boyarım bir kaç kez daha açık kumrala boyayıp rengi az daha yumuşatayımda zaten çok açık bir renk istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…