Saç Kesim Şekilleri Hangi saç modelini tercih etmeliyim? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Merhabalar kızlarrrr

Cumartesi günü mezuniyet balomuz var ama ben henüz saçıma karar verebilmiş değilimmm
Resimdeki elbisenin fuşyasını giyeceğim. Bu elbiseyle nasıl bir model tercih etmeliyim? (Saçlarım ince
ama hacimli. Uzunluğu göğüs altına kadar.Kesimi düz, önde uzun perçemler var)

Yandan sade bir topuz istiyordum hatta dün erkek arkadaşımın başının etini yedim nasıl bir topuz yaptırsam diye
Ama yüzüm yuvarlak olduğu için tombiş göstermesinden de korkuyorum:44: Şu tarz modeller nasıl durur? Riske girmeyip böyle bişey mi yaptırsam?:26:
Eki Görüntüle 435897 Eki Görüntüle 435901

cnm bence daha bi toplu modeller secmelısın hıc de tombıs gosteerecegını dusunmuyorum
dagınık topuzlar var bence onlar bu elbıseyle daha hos durur cunku zATEN elbısenın gogus ve omuz detayları gösterişli sacını toplu kullanman daha iii olacaktır bence sımsıkı topuz ıstemıyorsan daha salas tarzda kullanırsın sende
ılla ekledıgın modellerden dıyorsan 2 ve 5 olabılır ben begendım
http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/05/dağınık-topuz-modelleri-2012-31.jpg
http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/05/dağınık-topuz-modelleri-2012-21.jpg

Son düzenleme:

Teşekkürler canımm, Eva Longoria'nın saç modeli güzelmiş gerçekten de
Topuz kesinlikle daha çok yakışır elbiseye ama ilk defa topuz yaptırıcam, istediğim
gibi olmaz diye korkuyorum:18:

Resimleri örnek olması için koydum, illa onlar olcak diye bişey yok Fikir almak istiyorum zaten sizden,
her türlü fikre açığım

cnm bıldıgın sureklı gıttıgın kuaför varsa orayı tercıh edersın hem bu topuzlar kolay ve şık denilen türden emınım bulundugun yerdekı kuaforler yapabılırler rahatca
sen fotografı goturursun aynısından yapabılıcek mı sorarsın hem
ayrıca uzun percem cok guzel durur
sen alısık olmadıgın ıcın tedırgınsın yakısmayacagı konusunda bence yoksa gayet de şık durur hem elbısen gosterıslıymıs baya sacında ıddıalı olsun ona uygun

modern bisey istiyosan 6.sini yaptir, yoksa ikincisini
ama bence bu elbise kesinlikle toplu sac ister
merak etme tombis gostermez, cok korkuyosan percemlerini birakirsin hos olur ve tombis gostermez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…