kızlar karasız kaldım sizce hangi saç modeli güzel yardımcı olur musunuz? ankette ekledim en fazla hangisini seçerseniz o modeli yaptırıcam modeller birbirine benziyo ama ben yinede kararsız kaldım
kızlar karasız kaldım sizce hangi saç modeli güzel yardımcı olur musunuz? ankette ekledim en fazla hangisini seçerseniz o modeli yaptırıcam modeller birbirine benziyo ama ben yinede kararsız kaldım
Bir bayanı gösteren her zaman saçtır. Saçı topus yaptığımızda aslında o güzelliği saklamış oluyoruz. 4. fotoğraftaki bayanın saçı harika, o kadar şık duruyorki yüzünede çok yakışmış.
tabi herkes farklı düşünüyor ama bence geline yakışan en güzel saç topuz.
farklı bir hava katıyor.topuz ve üzerine rahibe tarzı duvaklar var ya onlardan kullanırsan çok güzel bir gelin olursun ama yinede dediğim gibi bu benim kendi görüşüm
Herkese her saç yakışmaz, kişiye göre belirlemek lazım. Kuaförünle prova yaparsan daha rahat karar verirsin diye düşünüyorum.
Ben kendim için açık ve kalın dalgalı bir model tercih edeceğim. Kimine topuz da yakışıyor ama şahsi fikrimi sorarsan şu devasa topuzları korkunç buluyorum
kızlar bu arada tacım aynı bu model. gelinliğin üstü taşlı olduğu için çok büyük abartılı taç almadım. çok abartılı göz yoran bi gelin olmak istemedim. eğer farklı fikirleriniz varsa ya da eklediğim modellerden hangisi iyiyse lütfen yardımcı olun :26:
Topuz var topuz var..
Sımsıkı toplanmış saçları sevmiyorum..
Çok soğuk geliyor bana.. :26:
Saç topuz yapılmayıp açık bırakılacaksa bile hiç bir teli oynamayan, bir şişe sprey sıkılıp maşalanmış saçlar da benlik değil..
Herkesin fikri farklı tabii ama ben diğer topuzları, dağınık saçları başka bir düğüne giderken de yaptırabilirim o yüzden düğünmde kesinlikle yüksek gergin bir topuz yaptırıp farklı olacağım, bence kesinlikle 1 4 ü her zman kullanabilirsin çünkü