Saç Şekillendiriciler Hangi Saç Maşasi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi smile88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

smile88

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim saç düzleştiricim var çokta memnunum fakat düz saçtan artık çok sıkıldım iri dalga istiyorum bunun için saç maşası almaya karar verdim kullandığınız ve memnun kaldığınız marka ve modeller varsa mesajlarınız bekliyorum birde REMİNGTON CI 18 marka 19 mm'lik saç maşasını kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim şimdiden çok teşekkürlerrr:1rolleyes:

bende almayı düşünüyorum onu
ama hiç seramik felan yazmıo saçlarıma fazla zarar vermesinden korkuyorum

aynen beysaacım saç maşası kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz:)

Evet ben de almak istiyorum ve merak ediyorum. Bir de ince maşa mı kalın mı karar veremedim doğrusu, bakalım...

ben de hiç maşa kullanmadım şimdiye kadar hep fön çektirir düz kullanırım..rowenta nın imagin structure curl PS-205 diye modelini gördüm..20 ytl olduğunu da görünce aldım denemek için..

nasıl farkettimi barii
nasıl yapıyoor
bukle bukle oluyoormu
birde saçın nasıl benimki pırasa gibi de :-D

Maşa almayı düşünen arkadaşlar ben yıllardır kullanıyorum evde sinbo marka çokda ucuza almıştım.Ama size tavsiyem ısıtmalı olan maşalardan alın daha etkili ve kalıcı.Mesela beko nun var bitane bende almayı düşünüyorum resminide koyayım bulabilirsem..

Hatta gitti gidiyor com da 30 ytl almak isteyenler bakın bi isterseniz...

lunitari´isimli üyeden Alıntı
ben wahl marka maşa kullanıyorum
mmsini bilmiyorum ama 3 boy maşa vardı ben orta boyunu aldım
seramik kapli
mağazalarda 110 ytl falandı ben tahtakalede kuaför malzemeleri satan biyerden aldım üstelik garantili 30 ytl ye
inanamadım mağazalarda çok büyük bir fiyat farkı var

nasıl farkettimi barii
nasıl yapıyoor
bukle bukle oluyoormu

lunitari´isimli üyeden Alıntı
seramik kapli
mağazalarda 110 ytl falandı ben tahtakalede kuaför malzemeleri satan biyerden aldım üstelik garantili 30 ytl ye
inanamadım mağazalarda çok büyük bir fiyat farkı var

nasıl farkettimi barii
nasıl yapıyoor
bukle bukle oluyoormu

ben de hiç maşa kullanmadım şimdiye kadar hep fön çektirir düz kullanırım..rowenta nın imagin structure curl PS-205 diye modelini gördüm..20 ytl olduğunu da görünce aldım denemek için..

nasıl peki memnunmusun kaç mm?

seramik kapli
inanamadım mağazalarda çok büyük bir fiyat farkı var :bbo:

benim saçlarım da dümdüzdür, dalgalı bile diiil yani =)
ben kullanmayı beceremedim ama bi arkadaşım onla saçımı yaptı gayet güzel tuttu
ben de öğrencem kullanmasını =)

harika
peki son soruu :)
nerden aldıın 30 ytl yee
bende almak istiyorumda :)

slm kızlar!..bnde saç maşası almak istiyorum fakat iki ürün arasında kaldım braun ec1 ve babyliss 2362ce arasında karar veremiyorum lütfen bana acil yardımcı olun yardımınıza çok ihtiycm var.Şimdiden teşekkr ederm!!!

arkadaşlar bende geçen hafta maşa aldım philips hp 4658 ince olanından aldım ve çok memnunum fiyatı 54tl.

ben de babyliss 2362 kullanıyorum çok memnunum 25 mm olanı tavsiye ederim çok güzel iri dalga yapıyor tereddüt etmeden alabilirsin ama ilk denemelerin pek güzel olmıcak tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3 elin alışınca daha güzel yaparsın

çok saol canm.bu ikilmde kalmaktn kurtrdn beni.ben sordum bide remington u çok ii dediler bu markayı bilen varmı?babylissten dahamı iyidir bu marka yoksa dahamı kötü sizce

bn başta braunun es3 maşasını alacaktım sonra satıcı onlar pek iyi olmuyor dedi bnde almadım hala düşünme aşamasındayım hangisini alsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…