sevvim Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2008 172 0 96 36 Çanakkale 26 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sevvim #1 arkadaslar ben elıdorun onarıcı bakımını kullanıyorum kullanan varmı aranızda bırde mıktarını ne kadar kullanıyosuunuz sac kremlerının sankı ben cok kullanıyomusum gıbı gelyo
arkadaslar ben elıdorun onarıcı bakımını kullanıyorum kullanan varmı aranızda bırde mıktarını ne kadar kullanıyosuunuz sac kremlerının sankı ben cok kullanıyomusum gıbı gelyo
sevvim Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2008 172 0 96 36 Çanakkale 27 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sevvim #2 kımse bana cevap yazmıyomu yoksa ben bılemıyomuyum okumayı daha yenı uyeyımde
tu_ba Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 134 0 96 40 Kayseri 27 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sevvim #3 ben gliss in kremini kullanıyorum çok fazla değil parmağımın ucuyla alıyorum biraz 2nohut tanesi falan kadar yetiyor zaten..
ben gliss in kremini kullanıyorum çok fazla değil parmağımın ucuyla alıyorum biraz 2nohut tanesi falan kadar yetiyor zaten..
E EU1 Ziyaretçi 27 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sevvim #4 tu_ba .!.: ben gliss in kremini kullanıyorum çok fazla değil parmağımın ucuyla alıyorum biraz 2nohut tanesi falan kadar yetiyor zaten.. Genişletmek için tıkla... aynen gliss süper..kötükedihüso
tu_ba .!.: ben gliss in kremini kullanıyorum çok fazla değil parmağımın ucuyla alıyorum biraz 2nohut tanesi falan kadar yetiyor zaten.. Genişletmek için tıkla... aynen gliss süper..kötükedihüso
bicirkiz Canıma can katan canımsın... Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 1.418 19 683 27 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi sevvim #5 ya canım zaten o kadar kayganlaştırıyorki azcık yetiyor ama saçının uzunluğuna ve gürlüğüne de bağlı..ona göre miktar artabiliyor.
ya canım zaten o kadar kayganlaştırıyorki azcık yetiyor ama saçının uzunluğuna ve gürlüğüne de bağlı..ona göre miktar artabiliyor.