Saç Kesim Şekilleri Hangi saç kremini kullanıyorsunuz???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

regofato

NEFESİMMM HERŞEYİM BENİM
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
50
0
36
İzmir
Kızlar saçlarına saç kremi kullanlar vardır mutlaka ben pantene kıvırcık ve dalgalı saçlar için olanı kullanıyorumçok memnunum hem dökülmeyi azalttı hem d saçlarımı çok yumuşak yapıyor haydi kızlar sıra sizde siz hangi saç kremini kullanıyorsunuz

elidorun sırf kırmızı kapta olanı süperrr

slm
benimde saçlarım kıvırcık.bende pantenin kremini kullanıyorum.ama şuan o bitti avonun saç kremini kullanmaya başladım.

ben aranıza yeni katıldım mümkün olduğunca ilgimi çeken konulara katılıyorum ben elidorun koparak kırılmaları önleyen kremini kullanıyorum ama çok şaçım dökülüyor kremdenmi bilmiyorum...

BEn voila sac bakim maskesi kullaniordum sac kremi yerine ama artaik bulamiyorum.en son marketten sampuan diye panene sac kremi almisim.buda cok guzel yumusacik yapiyor sacimi.

Elidor'un belirgin bukleler kremini kullanıyorum. :)
Çok memnunum saçlarımı acayip yumuşatıyo.

bn ipek sarı kutu ve avon tüm saç tipleri için durulanmayan bakım kremi kullanıyorum ıkısındende memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…