• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hangi saç kremi kullanmalıyım diyenelerin alanı

HAMBOSPARA

gülümse
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
939
153
658
43
BEN Swarskop's oriflame duru pantane kulllandım ama ipek sarı kutusu olan varya en cok ondan memnun kaldım .. siz

Ben saç kremi kullanmıyorum Doğal cilt bakımı hocam mecbur kalmadıkça kullanmayın derdi mecbursanızda asla saç diplerine sürmeyin,çünkü krem saçlardaki gözenekleri yumuşatarak açıp dökülmeye sebep oluyormuş .. :(

saçlarım uzun ve ince telli olduğu için saç kremi kullanıyorum ve sadece uçlara sürüyorum.dove saç kremlerinden memnunum.

Tresan kullanıyorum sadece uçlarına. Memnunum en azından silikon yok içinde.
Dfn garlı kremi merak ediyorum...kaydirigubbakcemile

island canım ben defne garli kulanıyorum çok memnun kaldım saçlarımı röfle yaptım resmen yun gibi oldu dfn garlı kulandım çok iyi geldi tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

benim saçlarımın uçlarına sürmeme rağmen saçımda dökülme yapıyor saç kremleri pantene gliss özellikle

island canım ben defne garli kulanıyorum çok memnun kaldım saçlarımı röfle yaptım resmen yun gibi oldu dfn garlı kulandım çok iyi geldi tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

Ben de şampuanından çok memnunum can9m. Saçlarım yağlı benim kremini kullanmakta tereddüt ettim o yüzden. senin saç tipi nasıl?

Selam ,benim saçlarım uzun ,gür ve röfleli,felaket karışıo.Röfleli olduğu için saç yapım kuru.Hobby saç kremi(Balsam yazıyor) ve saç bakım maskesini şiddetle tavsiye ederim.Yumuşacık oluyor.

Ben saç kremi kullanmıyorum Doğal cilt bakımı hocam mecbur kalmadıkça kullanmayın derdi mecbursanızda asla saç diplerine sürmeyin,çünkü krem saçlardaki gözenekleri yumuşatarak açıp dökülmeye sebep oluyormuş .. :(

Çok doğru demiş çünkü kremlerin çoğunda silikon var Organicum un mor şişede bir kremi çıktı tamamen doğal kimyasal yok ben mavi kutuda şampuanıyla kullanıyorum eczacım vermişti çok iyi

Back