Hangi saç boyası olgun hangi boya daha genç gösterir sizce?

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
selamlar saçımın renginden sıkıldım koyu kestane olan saçlarımı koyu kızıla boyamak için boya aldım duruyor dolapta...bi yerde okudum kızıl renk insanı daha olgun gösteriyor gibi bir yorumda bulunulmuş...o zaman kızıla boyamak askıda kalsın dedim..sarı gölge röfle ya da balyaj denedim ki biliyorum bu renkler diğer renklere göre daha bakım ister..sizce hangi renkler insanı yaşından olgun hangi renkler genç gösterir???a.s.

Sadece renk değil, aynı rengin tonu da insanı olgun veya genç gösterebilir.
Ben kızılın hemen hemen her tonunun olgun gösterdiği kanısındayım. Ama özellikle de koyu tonlarının.
Diğer renkler tartışılır.

Siyahta olgun gösterir zannımca,sarı saçlı bayanlar bana dha çok çekici va tatlı geliyor.

koyu kızıl:))bu kadar koyu beklemiyordum yaw:)) resmen siyah duruyor pişman oldum...üstüne başka bi kızıl ile açmam parlak canlı kendini göstern bi kızıl atmam lazım...siyah boya yakışmadı tenime...akarsa inşallah hepsi gölgeye veye röfleye dönüş ii olcaka.s.

bende siyah saçlıyım ama sıkıldıkça sarıya dönüyorum.herkezden duyduğum tek cvp sarı yaşlı gösteriyo siyah çok genç oluyor çok yakışıyor diyor herkez.

kahve karamel tonları genç gösterir üstelik bence saç renginden önce saç boyu ve kesim tarzı daha önemli görünüş itibariyle renkden daha ön planda olan saç kesimidir

kesinlikle siyah saç genç gösteriyor
ablamla 6 yaş var aramızda benim saçlarım sapsarı olmasa da sarının tonları ve bol makyaj yapardım özellikle bi zamanlar
ablamsa simsiyah saçlı ve az makyajlıdır hep
küçüklüğümüzü bilenler hep ona sen küçük olandın dimi der
ben de depresyona girerim =)

bence sacın koyu kestaneyse önce karamel yap hemen sarıya geçişi hiç yapmadıysan alışmak zor olabilirrsengözlerimebaksanab hem karamel bence genç gösteriyor kendi sacım suan karamel bundan önce koyu acık her türlü kızılı denedim ordan biliyorumbayanssulusmile

en son kızıla boyadım amma velakin şuan röfle gölge zor kızılın üstüne olmadığı için beklicez mecburen çünkü aklım onlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…