• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Hangi saç bakım maskesi

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Hemen hemen her şampuan markasının yanında birde kaç bakım maskeleride var. Ben şimdiye kaxar hiç kullanmadım ama yanmış saçlarım için denesem mi demeye başladım. Sizler kullanıp memnun kaldığını bir maske var mı ???

Benim dfn garlı diye bir maskem var. Çok kayganlık sağlıyor banyo zeminini bile kaygan yapıyor. Saçlarınız çok dolaşıyorsa öneriyorum. Saçlarımın uçları aşırı kuruyken (boyalı yerlerini kesmeden) o kısımları bile yumuşak ve pırıl pırıl yapardı ben memnunum

Aynı dert bende var. Saçlarım çok dolaşıyor. Ama o ürünü burada bulmam imkansız :(

Maske değil de kerastase elixir çok guzel saçı yumsacık yapıyor ve parlatıyor.

Ben bir de Gliss pembe serisini 3 dk da onarıcı kürünü kullanmıştım. O da çok etkili düğümleri anında açıyor, ama silikonla dolu bir ürün. Silikonlardan kaçınmıyorsan önerebilirim $Gliss-Liquid-Silk-Gloss-Sac-Bakim-Kuru-125ML-C__38620942_0.jpg

pek yurtdışı sayılmaz. yavruvatandayım ... Bugün saçlarımı bob modeli kestirdim. İnşallah düğüm olan yerler kesilmiş, temizlenmiştir. glissde çok silikon var kullanmayı tercih etmem maskesini. Ben Türkiye'ye geldiğimde bir bakayım ..

bu silikon saça zararlı mı bunları kullanmak saçı ilerde dahamı kötü yapar :44:

Aslında saçta birikmezse aman aman bir zararı yok. Birikirse evet kötü yapıyor. Bendeki etkisinden bahsedeyim: önce şampuan reklamlarındaki gibi parlak saçlar. Birkaç hafta sonra yağlı bir saç derisi ve dökülen saçlar. Hiç sorun yaşamadan silikonları kullananlar var, ama kullansan bile en azından sürekli kullanma ve arada silikonlardan arındır saçlarını

netten KERASTASE ELİXİR SERUM ve NASHİ ARGAN YAĞI siparişimi beklerken 1 haftadır kullandığım ürünleri paylasmak istedim..

Son düzenleme:
Kızlar ben sampuan olarak LOREAL EXPERİE SERİSİNİN ABSOLUTE REPAİR ŞAMPUANINI ve PLACENTA nın dökülen saçlar için olan şampuanını kullanıyorum, sac bakım kremi veya maske olarak ABSOLUTE REPAİR MASKE yi kullanıyorum saclarımı havlu ile kuruladıktan sonra TRESAN SAÇ TONİĞİ mi kullanıyorum (sac diplerine masaj yapıyorum spreyli şişesiyle sıkıp ) ardından PLACENTA LOSYON kullanıyorum aynı sekilde masaj yapıp ardından sac uclarıma DESTEK ARGAN YAĞI ve kendi kalinde kurumaya bırakıyorum..1 haftadır..

bu arada saclarıma bi haftasonu 1 acma 4 boyama işlemi gercekleştirdiğim için bu kadar ürün kullanıyorum..haftada 1 defa EVİGEN AMPUL,BEPHANTEN AMPUL,DOA HİNT YAĞI,DOA BADEM YAĞI,ZEYTİNYAĞI,1 YUMURTA SARISI VE ABSOLUTE REPAİR BAKIM MASKEMDEN 1 YEMEK KASIGI ile hazırladıgım bakım maskemden kullanmadıgınız yumurta fırcasıyla önce diplere uyguluyorum sac boyar gibi 1 cm tutamlara ayırıp sonra kalanı yavas yavas uclara yediriyorum..mucize bir karısım gercekten..

Back