Şampuan ve Saç Kremleri Hangi sa kremini kullanyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar benim saçlarım elektriklenio çok kötü oluor bi türlü ulamadım çaresini acaba yardımcı olurmusunuz...

Dove saç kreminden çok memnunum. hacı şakir bal özlüde güzel.

gliss mor renkli olanını ekstra düzleştirici olanını

Ben Tints of Nature organik saç boyasının ürettiği saç kremini kullanıyorum. Saçlarım boyalı olduğu için en önem verdiğim şey saç renginin kalıcı olmasını sağlamak... Saçın sağlıklı olmasını ve boyanın rengini korumasına yardımcı oluyor.

saçalrım çok kuru
hangi kremi kullandıysam faydasını görmedim.şöle bi akıcı olmuyor

ben dove 'un gri olanını kulanıyorum ,saçlarım çok kuruydu işe yaradı gibi görünüyor

ya arkadaşlar benim saçlarım elektriklenio çok kötü oluor bi türlü ulamadım çaresini acaba yardımcı olurmusunuz...

sacın ıslakken bebe yagını sur elektrıklenen yere . nemı hapsettıgı ıcın yararlı olur dıe dusunuorm bende kullanıorm memnunum

Elidor koparak dökülmelere karşı şampuan ve saç kremini kullanıyorum..
GüZeL..

şu an dove mavi şişede olanını kullanıyrm.memnunum.saçlarım çk kolay taranıyo bnyodan snra

elidor koparak dökülmelere karşı saç bakım kremini kullanıyorum

duru saç kremi kullanıyorum çok değiştirdim daha önce diğer markalarıda denemek için ama hiç memnun kalmadım değiştirdiğimde bence duru harika

duru nun çok kuru saçlar için olan kremini kullanıyorum bugüne kadar kullandığım kremlerin en iyisi diyebilirim hem fiyatı da uygun sadece 2TL- yumuşacık yapıyor şiddetl kullanınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…