• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hangi sa kremini kullanyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar hangi saç kremini kullanıyorsunuz?? en çok hangisinden memnun kaldınız??

elidorun kahverengi saçlar için olanını kullanıyorum çok memnunum fölü gibi yaptı saçlarımı

elidor saç kremleri bence cok guzel cok yumusak yapıyor saçı cok memnunum:)

schwarkopf sıvı saç kremini kullanıyorum banyodan çıktıktan sonra saçlarıma sıkıyorum (sprey) çok memnunum arkadaşlar yumuşacık oluo saçlarım çok kolay taranıyo parlaklık veriyo ve çok kolay şekil oluyo tavsiye ederim

bende o kremden kullanmak istiyorum bakalım benim saçlarıma nasıl etki edecek..............

schwarkopf sıvı saç kremini kullanıyorum banyodan çıktıktan sonra saçlarıma sıkıyorum (sprey) çok memnunum arkadaşlar yumuşacık oluo saçlarım çok kolay taranıyo parlaklık veriyo ve çok kolay şekil oluyo tavsiye ederim

canım tam olarak adını verebilir misin? bende şampuanını kullanıyorum ama kremi konusunda bilgim yok...kremin tam olarak adını yazarsan sevinirim...

Kızlar fiyatlarını ve nereden aldığınızı da yazarsanız iyi olur aslında ne bileyim şimdi markete gidip karşılaştırma yapma gibi bir fırsatımız olur.

ipek saç kremini kullanıyordum...
şimdi elidor krem almaya başladım..memnunum....

Ben loreal elseve kullanıyorum şampuanıyla beraber,çok memnunum...Saçlarımın durumuna göre 2-3 ayda bir değiştiriyorum.....Şekil vermek içinde elidor 7/24 mükemmel bukleler kullanıyorum,ondanda memnunum...Ayrıca lorealin banyodan sonra kullanılan bakım kremi var oda güzel,14 ytl idi...Şampuan ve saç kremide yaklaşık 8-10 ytl civarı tutuyor...

bende elseve kullanıyom şampuanını daha bir ay oldu süper yaptı yaa. kreminide kullanıyom ama daha 3-4 kez oldu oda iyi elidordan elseve dönüş yaptım hiçde pişman değilim.

Tresan'ın saç kremini kullanıyorum.gamyoncuiremsu
Silikon yok içinde. Yumuşacık yapıyor çok memnunum.kaydirigubbakcemile5
Fiyatı 11 - 12 civarında.:içelim:

ben elidorun sarı kutuda olan kremini kullanıyorum uzun bir süredir....memnunum şu ara değiştirmeyi düşünmüyorum...

gliss in sıvı saç kremini kullanıyorum ama kokusu pek güzel değil şöyle kokusu güzel bir saç kremi önerebilecek olan varmı??

şu an ankaradayım kuzenm kuaför çeşitli saç kremleri kullandımm (avon , oriflame ...) ama hiç biri elidorun verdiği yumuşklığı vermedi elidor diyorum baskada bişi demiyorum:)

ben tresan ve freez easy nin saç kremlerini kullanıyorum. ama tresanın kremini şampuanıyla kullanmanızı öneririm.

pantene nin kremini kullanıyorum
japon pazarında 2 tl aldım :)) ama yumusacıık yapıo

dia marketin kendı markası sac kremı var cok ucuz ama super kokuyo ve saclarımı hıc dokmuyo dıplerıne bıle suruyorum 750ml ve 2 tl gıbı bısey

ayrıca sampuanıda var aıle sampuanı yazıyo bıtmıs bulamadım oda super oda aynı fıyat

Back