• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi sa boyasi daha gzel?

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
96
İstanbul
Arkadaşlar ben saçlarımı kumrala boyatıcam 1 resim buldum onun gibi istiyorum ama saçlarımı hiç boyatmadım ve siyah ama tenim beyaz çillerimde var gözlerim kahverengi ama kaşlarımda siyah tabi boyatırken onlarıda boyatıcam ama kahve gözde bu renk sırıtırmı onu merak ediyorum açıkcası korkuyorum şimdiden teşekkürler..
teen5.jpg

benimde tenim beyaz çillerim var saçlarım bu tarz bişey insanlar sırf gözüm mavi diye bu rengin sırıttıığını düşünüyolar :) yani demek istediim gözlerini pek takma kahverengiye herşey gider teninede güzel olur bence

benimde tenim beyaz çillerim var saçlarım bu tarz bişey insanlar sırf gözüm mavi diye bu rengin sırıttıığını düşünüyolar :) yani demek istediim gözlerini pek takma kahverengiye herşey gider teninede güzel olur bence

çok ilginç,yani insan hem mavi gözlü hem de bu tonlarda saç rengine sahip olamıyomuymus:) ya dogustan öyle ise sırıtıomu yanı:) ya zevksizler:smiley-cool: ya da güzelliğni çekememişler canım:

Arkadaşlar ben saçlarımı kumrala boyatıcam 1 resim buldum onun gibi istiyorum ama saçlarımı hiç boyatmadım ve siyah ama tenim beyaz çillerimde var gözlerim kahverengi ama kaşlarımda siyah tabi boyatırken onlarıda boyatıcam ama kahve gözde bu renk sırıtırmı onu merak ediyorum açıkcası korkuyorum şimdiden teşekkürler..

canım bence yakışır,tenin acıksa kesin güzel duracagını düşünüyorum. gerçi acık tenli olunmasa bile yakısır heralde,insanlar yaz kış solaryumdan çıkmıo ki artık,çok da hoş durur bence,umarım tuturabılırsın rengi,sac rengını acma ıslemınde altta kızılımtrak renkler kalıo cunku yanı tam kızıl da degıl ama bakır gıbı oluo ya da benım öyle olmustu..:uhm: kahverengi gözle de tabiki güzel durur.. lens çıktıgından beri göz renklerimiz de sırıtır olmuş:)

teen5.jpg

bu renk tatlymş canm ama bunda sanki röfleler war gibi geldi tam kumral dgl sankiii bn bikaç renk paylaşmştm açık kumrallarda onlara bak istersen seçenek olur ;) bu arada tenine göz rengine gider kesnlkle

Back