Hangi Renkte Doğdunuz?

5 TEMMUZ - 14 TEMMUZ TURUNCU

TURUNCU

Sorumluluğu ve uyumlu iliskiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

Ayynı been.

3 Temmuz

Kırmızı: Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

kocişle ikimiz de kestaneyiz.tam da bizi anlatıyo yahu:))

ben gri valla tam çıktı hepsi. hem gri rengi çok severim. hayatım da şu aralar gri

bu eşimmm
SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar. opuyorumnanaktan

bu benim
KESTANE

Zeki, güçlü bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğinide yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever. sempatiksalakcinni

buda kızzımm
LACiVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir. Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder. guclubacismile

Aşkımda bende kırmızı...
hayatımın erkeği yaa renklermiz bile aynı tarhlerımızın alakası olmamasınna ragmen:asigim:

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. Insanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. Ilişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

KESTANE

Zeki, güçlü bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğinide yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. Insanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. Ilişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

tam daa doğru.süper paylaşım teşekkürler

kIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.
eveeet doğru=))

ben
ALTIN

eşimde
SiYAH

Sağlam yaratılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evveli uzunca bir süre düşünür, ayaklarını yere sağlam basar. Aşkı da farklı yaşamayı sever.

ben
PEMBE

Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalısır. Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister.

koçişimde
GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

ben gri çıktım evet yansıtıyor gerçeği diyelim. ama gri renkte doğmuşsam beni çöpe atmaları gerekirdi gri bebek mi olur :)

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

Doğru söylüyooo

TURUNCU

Sorumluluğu ve uyumlu iliskiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…