Hangi Renkte Doğdunuz?

Turuncuu muuuuuu iğreeennnçç nefret ederimmm-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Ama özellikleri tıpatıp uyuyor o ayrı konu.:lepi:

Ben bu renkmişim.valla doğru çıktı.benim en sevdiğim renktir...:sm_cool:

MOR
Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir.

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir

benmişimmm

22 MART - 31 MART MOR

Doğru tam bir mor hastayım odamın her tarafı ve kıyafetlerimin neredeyse yarısı mora.s

bej ; sevdiğim bi renk değil yazılanların önemli bi kısmı uyuyor, paylaşım için çok tşk...

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.
işte benim rengm zaten kıyafetimin tamamına yakın kırmızıdır ama benım rengim turkuaz gorukuyor

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. Insanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. Ilişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

şaka gibi ama doğru hepüsü:)

KREM

Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.
evet cabuk aşık olmam ama şimdi aşigim ve evlenıyorum

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir.

Gerçektende öyleyim:jeyyar:

doğru valla,ne diyeyim

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

hmm gri evet evet gri a.s

GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

ben:

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. Ilişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalıskandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadasları için her türlü fedakarlığı yapar.

kızım:

MAVi

Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.

benim ki çok uymasa da kızımınki aynen uyuyo

TURKUAZ

Duyguları aniden ve kolay değisebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever. Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.

hiç bana uymadı ama...şaka şaka tıpkısının aynısı:teytey:

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

PEMBE

Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalısır. Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister
:))))))))))))

ben;
KAHVE

Hareketli ve sportiftir. Baskalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna rağmen çabuk aşık olur. Ateşi de çabuk söner. Ideal olanı bulana kadar da arayışlarını sürdürür.

eşim;
TURUNCU

Sorumluluğu ve uyumlu iliskiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

eşim
PEMBE

Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalısır. Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister.

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

gri renk benim rengim değildir ama :uhm:

Eşim;

SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

oğlum;

MAVi

Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.

Son düzenleme:
KREM

Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.
doğru söze ne gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…