Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi renkleri karistirabilirim ??

incimiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
183
14
118
Saclarimin rengi dogal siyah..bakim icin siyah bitkisel boyayla boyadim.. bir nebze de olsa sac tellerim kalinlasti ve sac rengim degismedi. Siyaha boyadigim icin ana madde kina degil "Indigo otu" tozuydu. Annem kina yakmak istiyor daha faydali olacagini düsünüyor...ben klasik kina kizili isiltilari istemiyorum sacimda...bitkisel sac boyalarinin farkli tonlari var bunlari birbirleriyle karistirabiliyoruz..bildigim kadariyla bazi renkleri karistirinca istenmeyen farkli renkler ortaya cikabiliyor...ben aslinda koyu bakir tonlari istiyorum... hangi renkleri karistirmami önerirsiniz? renk paletini ekliyorum

resimler biraz kücük maalesef

istedigim renk ise...

ya da

bu renkler bana gidermi..yoksa kahve tonlarinami bakayim..beyaz tenliyim...yardim edin lütfen

canım benim saçlarım da siyahtı, ilk kez bu sene cesaret edip açtım rengini biodeep renk açıcıyla açtığımda öyle güzel ve doğal bi renk oldu ki, ben çikolata kahveye boyamak için açmıştım ama herkes bayıldı, diplerden çıkana kadar öyle dolaştım. sonra çikolata kahveye boyadım o da zamanla akınca gecenlerde loreal köpük boyalardan akajuya boyadım seni gönderdiğin resimlerdeki gibi kahve kızıl bi renk oldu ben çok sevdim. ben de beyaz tenliyim sana da yakışır. ama fotograftaki bitkisel boyalarla ilgili bilgim yok senden duydum ilk kez

Deneyimlerini paylastigin icin tesekkür ederim :)) benim sac tellerim cok kiriliyor aciciyla acarsam yanmasindan korkuyorum... dogal acicidan bahsetmisti bir arkadas.hangi konudaydi hatirlamiyorum..biraz da onu arastirayim bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…