Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk?

CNM EVDE KOYU KUMRALDAN BUNU ELDE ETMEN BİRAZ ZOR. Ama saçların yıpranmamış bir saçsa palette açıcı kullan 15 dk beklet saçların 1-2 ton açılınca palette nin bronz kahvesine boya ben yapmıştım gerçekten güzel oluyo

teşekkür edeirm canım ama bi türlü karar veremiyorum fikrimi değiştirdim bu nehir erdoğanın yeni saç rengini istiyorum bilenler yardım etsinler kızıl kahveye benziyo sanırım!!
kızlar yarın özel bi gün bugün akşam muhakkak boyamalıyım lütfen yardımm

cnm ne renge boyarsan boya alt rengin koyu renk. onun için palette açıcı al. ama bence ilk renk çok daha güzel ve canlı duruyor. her tenlede uyumlu benden demesi

dark angel sen emin misin cnm yaa?? ben koyu kumraldan illa dedim moda siyah olcak, hiç olmadı koyu kahve yapıcm, hem uzun süre boyamamış olurum dinlenir saçı deyip koyu kahve yaptım.. bir ayı geçmiştir boyatalı ama hala emin değilim ve koyu kumralı çoookkkkk özlüyorum..

koyu kumral saç rengini yapmak istiyorum bende ama hiç bi fikrim yok.benm saç rengimde bunu hilal cebecinin saç rengini andırıyo. paletteçıkolata kahveydi kumrala boyadım böle oldu ama diplerim sarımsı oldu...acaba bana koyu kumralın resimlerini ekler msiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…