• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi renk yapayım?

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Kızlar merhaba iyi pazarlar..Size bişey sormak istiyorum.Ben yarın kuaföre gidip saçımı boyatacağım saçımın rengi kızıldı ama çok aktı denize falan gittimde artık kızıl istemiyorum kuaförde boyatacağım ama boyamı kendim götürcem bana akıl verin ne renk yapayım beyaz tenli açık kahve gözlüyüm denize giderek bronz oldum biraz acaba sıcak çikolata kahve yada normal kahve mi yapsam en güzel hangi kahve olur tabii bide kızılıda kapatması lazım hemen olmasada 2 boyamada kapatabileceğim nasıl kahveler var ben malum yıllardır kızıl olduğum için kızılın her tonunu biliyorum ama iş kahveye gelince cahil kalıyorum bana yardım edin kızlar....

ışıltılı kahve ya da büyüleyici kahve nasıl olur sence kolestonun?istersen sitesine bir gir bak..

bir de kızıllardan sıkıldım kızıla çalan bir şey istemiyorum diyorsan kestaneler falan da iyi olabilir diyorum canım, çikolata kahve yine kızılımsı bir parlaklık katıyor çünkü..

ışıltılı kahve güzelmiş ama kapatırmıki aslında kendi saçım 5 numara ona boyasam nasıl olur açık kestaneymiş saç bakım günleri olmuştu burda bakımı yapan kadın söylemişti 5 numara olduğunu

ışıltılı kahve güzelmiş ama kapatırmıki aslında kendi saçım 5 numara ona boyasam nasıl olur açık kestaneymiş saç bakım günleri olmuştu burda bakımı yapan kadın söylemişti 5 numara olduğunu

hımm bence kendi saç rengin daha hoş olabilir o zaman, doğal her zaman iyidir :)

yani kahveler kestaneler genelde iyi kapatır ama yine de ilk boyamadan çok bir şey bekleme, ikinciye daha iyi oturur rengin..
bir de tabii kızılının koyu mu yoksa açık mı oluşuna göre değişir, öyle hürrem kızılı falansa zaten direkt kapatır da daha koyu bir kızılsa ondan da iki kerede kurtarır diye düşünüyorum çünkü açık kestane pek koyu bir renk değill

Back