• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk yapayım..bana da yardım lütfen..

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Kızlar merhaba, ben de bişiy sorabilir miyimm? Özellikle de küllümango bu konuda uzman gibi..Bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim.Saçlarımı selective'in acık küllü kumralına boyattım ama koyu kumral oldu.Ten rengim buğday, gözlerim koyu kahve, kendim evde boyuyabileceğim açık bir renk istiyorum (ama saç açıcı kullanmak istemiyorum saçlarım döküldüğü için) hangi rengi tavsiye edersiniz,sarı yakışmaz diye düşünüyorum.

açık küllü kumral canım bunu bi kaç kere yapıcaksın ama ben yaptım 4 kere boyadım tuttu yani istediğin rengi elde edene kadar canım en açık küllü kumral istersen bunu birkaç kere uygula sonra saçının aldığı renk süper oluyo gerçekten 36 yıllık kuaför teyzem saolsun saçımı açıcılara yedirtmedi:D ama kaç seferde olur bilmem değişiyo böyle 6 kerede olabilir 4 keredeyerimseniben

tabii iyi bir markadan al mesale palettenin ki süper ben çok memnun kaldım

Aslında ben sarı ile kumral arası tenime de gidicek bir renk istiyorum ama karar veremedim bir türlü.Kahve köpüğü ve bal köpüğü sarıya yakın mı kullanan var mı acaba? Bir de tabii fındık kabuğu var.Buğday tenliyim ben bunlar bana da gider mi acaba ne dersiniz?

Bu arada teşekkür ederim MLS önerin için.. Kuaför bu rengi saç diplerimle uçların rengini aynı yapabilmek için boyamıştı ama katalogda açık bir renkti, saçımda baya esmer durdu, küllü kumralla hiç alakası yok.o yüzden tam olarak nasıl bir renk olduğunu anlayamadım sende o tonda bir foto varsa ekleyebilirsen sevinirim canım..:uhm::uhm:

Back