Saç Rengi ve Saç Boyama HANGI RENK??(resimli)

a canım bence ilk resimdeki renk gayet güzel durmuş. bu arada bu kahvenin tam tonu ne acaba :s bide kendin mi boyadın saçlarını acaba?

a canım bence ilk resimdeki renk gayet güzel durmuş. bu arada bu kahvenin tam tonu ne acaba :s bide kendin mi boyadın saçlarını acaba?

yok tatlimm kuaforde boyattim ama evde boyanabilecek renkler ben arkalari goremiyorum birde ugrasmamak icin kuafore gidiyorum.. o kahverengi acik kestane gibi birsey suan koyu renkliyim ama en kisa zamanda sariya donucem vazgecemiyorumm:))

Bence sarı canım sana çok yakışmış..Sakın sarıdan vazgeçme ..

Bence kesinlikle sarı renk daha iyi olmuş.. Kimseye sarı bu kadar yakışamaz.. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok ayrı bir havan olmuş..

1. cok guzel, saclarinin uclarinda da cok hos bir renk var ben de o rengi elde etmeye calisiyorum...

arkadaslar cok tesekkur edrmm yorumlarinizz icin hepinizi opuyormm kocaman:) ben sarida karar kildim birkac ay sonra boyaticam biraz daha uzasin kendine gelsin diye bekliyorum..aklim sarida cunku e bu yasta yaptirmazsam ne zaman yaptiricam degilmi :))

Son düzenleme:
kizlar bu arada sacim en son resimdeki hali , 1 hafta once cekilmis bi resim yani.. sari yapicam diyorum ama vazgecmiyorda degilimmm :))

canım koyu kahve yazısının hemen altındaki saç rengi bence süpeeeeeeerrrr aklinialirimsmile çok hoş görünüosun sarıyı çok yakıştıramadım sanaa..

cnm ilk fotoda ki kahverengi sana çok yakışmış.bence kahveden vazgeçme derim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…