Saç Rengi ve Saç Boyama HANGI RENK??(resimli)

kizlar ben napicam yaaaa herkez baska birsey begendii zaten kararsizdim simdi iyice karar veremez oldumm:)))

ben ilk resmini beğendim cnm aralarda sarılarda var sanki daha sık sarı attırabilrsin aralara
2. olarak sarı saçını beğendim

Birde sarı saçlı halindeki saç kesimin çok güzel..ınan çok daha havalı gözüküyorsun orada.. Bu benim fikrim tabi ki.. Gerçi her halin çok güzel Allah nazardan saklasın canım

Birde sarı saçlı halindeki saç kesimin çok güzel..İnan çok daha havalı gözüküyorsun orada.. Bu benim fikrim tabi ki.. Gerçi her halin çok güzel Allah nazardan saklasın canım

canimmm cok tesekkur ederimmm.. bana en cok sari yakisiyor farkindayimda iste saclarim mahvolucak yine ondan korkuyorm..

canimmm cok tesekkur ederimmm.. bana en cok sari yakisiyor farkindayimda iste saclarim mahvolucak yine ondan korkuyorm..

O zaman bi süre bekle derim ben saçların kendine gelsin yıkandıkça aksın.. Hem şimdi kış yaza doğru baharda sarı yaptır derim ben.. Bende kışın koyulaştırıp yazın açıyorum saç rengimi..Hem havalar günlük güneşlikken sarı saçların daha bi ışıltıyla parlar

Canım bende sarının büyük gösterdiğine inanlardanım..
Ama senin sarı halin seni olgun değil daha cool daha bi vahşi göstermiş zemuszemus Bnce kesinlikle sarıya dönmelisin

bence ilk resim gibi kalsın aralarda açık renkler daha ayrı bi hava katmş daha doğal durmşsun kaydirigubbakcemile5

bende kesinlikle kahverengi yani ilk resim.hem sana daha çok yakışmış , hemde doğal görunuyor.

tabi yinede fikir senin.çünkü kendini nasıl daha iyi hissedeceksen o renk yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…