Doğuma Hazırlık hangi renk park yatak ???tecrübeli annneler yardımlarınızı bekliyorum???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.344
448
kızlar hanedan park yatak almak istiyorum insallah kızım olacak sizce hangi regi almalıyım.içimden pembe ile beyaz geciyor ama daha cok pembe istiyorum.2. bebek içinde uygun olan rengimi almalıyım o erkek olursa pembeyi kullanamam.ablamda park yatak almıstı yiğenim için ama yırtılmıs eskimis yoksa 2. bebege yeni alırım bunu kızıma uygun mu alayım.yardımlarınızı bekliyorm????2. bebege kullanılabiliyormu???

örnek renkler bunlar yada renk öneriniz varmı???

9_b.jpg
Crest-228-70-x-110-cm--Hanedan-Tipi-Bebek-Park-Yatak-4247.jpg
Sunny-Baby-607-Paradise-Hanedan-Park-Yatak-70x110-20043.jpg
Crest-Hanedan-Oyun-Parki__103102202_0.jpg
10_b.jpg

Beyaz çabuk kirlenir canım. eğer ikinci bebeğin erkek olabileceğini varsayarsak. Kırmızı bence uygundur, kızada erkeğede. Şahsen ben almış olsam kırmızı alırdım.

bende kızıma pembe parkyatak almıştım
şimdi de oğlum olucak inşallah :)
anlayacağın pembe pembe yatacak oğluş
Sana tavsiyem ortak bir renk al :)

cok tesekkürederim kızlar kırmızıda güzel aklımda sarıda var oda 2 sine olur yada içimden bi ses pembe al gitsin diyor hala kararsızım:KK22:

Daha kullanmadim bilmiyorum o yuzden canim.Doguma 6 haftamiz var daha...Ama bence mobilya olanlar daha kullanisli gibi geliyor.Fiyat olarak uygun olani bu oldugu icin tercih ettik.uyku seti ve yatagi ile birlikte 350 liraya aldik.Mobilya olansa tek basina 700 lira idi.Baska aldiklarimiz oldu bebek icin dogumda var ilerde o yuzden hesapli gidelim diye dusunduk.Ama sizin butceniz uygunsa mobilya alin bence canim.Cekmecelerine bebegin kiyafetlerini koyarsin mesela.Sallanmasi cok guzel birde. park besik biraz ses yapiyor sallarken.Oglumun uykusu hafif olmaz ins.:)

Daha kullanmadim bilmiyorum o yuzden canim.Doguma 6 haftamiz var daha...Ama bence mobilya olanlar daha kullanisli gibi geliyor.Fiyat olarak uygun olani bu oldugu icin tercih ettik.uyku seti ve yatagi ile birlikte 350 liraya aldik.Mobilya olansa tek basina 700 lira idi.Baska aldiklarimiz oldu bebek icin dogumda var ilerde o yuzden hesapli gidelim diye dusunduk.Ama sizin butceniz uygunsa mobilya alin bence canim.Cekmecelerine bebegin kiyafetlerini koyarsin mesela.Sallanmasi cok guzel birde. park besik biraz ses yapiyor sallarken.Oglumun uykusu hafif olmaz ins.:)
Canim gule gule saglikla kullan hayirli olsun.bebeginide saglikla kucagina al.bizimde maddi butce kisitli canim bide tayinciyiz mobilyayi koyacak yer yok ondan par yatak cazip geldi.tesekkurler bilgi verdigin icin canim disardanda bakayim

Back