Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım :)
Ben saç konusunda biraz fazla takıntılıyım ve cok kararsızım .
Saçlarım su an acık kahverengi ve gölgeli rengini değiştirmek istiyorum ama siyah ve koyu kestane arasında kararsız kaldım . ne yakısır onu da bilmiyorum o yuzden secimi sizlere bırakıyorum. ten rengime göre hangi renk bana yakışır??
Bence bu saç şekline keskin renkler olur, siyah mesela.
Ama saç rengi konusunda sıkılgansan ve değişikliği sevıyorsan yaz da gelıyorken açık renk düşünebilirsin, koyu karamel, ışıltılı kahve, bakır barındıran kahveler gibi .
bence siyah derim ama sonrasında açtırman gerektiğini unutma bende kısmet olursa yakın zamanda burun estetiği olucam ondan sonra kırmızıya yakın bi kızıla boyatmayı düşünüyorum 3 sene mavi siyah kullandım yakışıyodu ama burun büyük olunca kasıyodu tabi ameliyattan sonra biraz rock bi tarzım oldugundan kırmızı denicem bide
bende o yuzden korkuyorum zaten benim sacım mavi siyahtı kuaför 3 saatte platin yapmıştı ama diplerim yara bere içinde gezmiştim 1 hafta :) tarçın bakır istedim ama vazgectim bende de rock tarzı vardı evlenince uçtu gitti
yoo istiyosan bekleme bence siyah bu farketmezki uzamasını bekleme ama ben kırmızı istedigim için belime kadar uzattım yani baya uzun benimkiler ama sen bekleme istiyosan yakışıyoda siyah kocana söleme süpriz olsun