• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri hangi renk ayakkabı almalıyım?

ayfaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
3
0
36
Bursa
kızlaaar... merhaba aranıza yeni katıldım..:)) pudra rengi nişan elbisemin altına sizce ne renk ayakkabı almalıyım??
yardııımm... lütfen...:)

elbısenın bı ton koyusu yada acık rengı olmalı canım cunku cok bogar aynı renk. beyaz yada sıyahta kullanabılırsın bence ama elbısenın tarzına gore degısır bence elbıseyı gormek lazım. grı de kullanabılırsın o da hos olur. lame denıyordu sanıırım o ton işte mükemmel gözükür

esmer misin sarışın mı? kıyafetin boyu nasıl? etek dar mı geniş mi? görmeden yorum yapmak zor açıkçası :)

elbısenın bı ton koyusu yada acık rengı olmalı canım cunku cok bogar aynı renk. beyaz yada sıyahta kullanabılırsın bence ama elbısenın tarzına gore degısır bence elbıseyı gormek lazım. grı de kullanabılırsın o da hos olur. lame denıyordu sanıırım o ton işte mükemmel gözükür

canım ben de aynı renk boğar diye düşündüm lame iyi olur diye düşünüyorum ama bir türlü emin olamıyorum:(
elbisem dikiliyor o yüzden resim ekleyemiyorum..teşekkür cnm

Back