• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk alcam..

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhabalar koyu sarı rengi saçlarımı değişiklik olsun hafif koyulaşsın die 7.7 kapuçino boyadıım ama çok kötüü kızılımsı bişey oldu hiç doğal durmuyor ve şimdiden eski rengi özledim akıtmaya çalştım fazla değişiklikte yok sizce hang i renge boyamalıyım küllü tonlarmı hangi numara ,açık kumral istiyorum:/ birde dün boyadım ne zmn boyasam bana kalsa yarın boyucam koyu bakır sevdiğim bir renk değil yardım edin:((

Son düzenleme:
sarının uzerıne küllü açık kumral daha ıyı tutardı bı kızılımsının uzerın pek sanmıyorum..açık renklerı tutturamazsın

daha dün boyamışsın bir kaç yıkamaya o renk zaten açılır biraz bekle ve akıt boyayı.. ilk boyamada bütün renkler koyu tutar zaten

hergün saçlarını yıka 2 haftaya o renk baya akar ama şuan üzerine kesinlikle açık renk tutturamazsın yazık olur saçlarına. ben bi kaç hafta bekle derim

tmm tşkler biraz daha bekleyim sürekli yıkıyorum sabunla zaten:)saolun arkaadaşlar ben sütlü kahve bekliyordum bu çikolata koyuluğunda umarım istediğim renk olur.:61:

Back