kızlar saçlarımı hep kuaförde boyattım sarı tonlarına. ilk kez evde denemek istiyorum çünkü güvendiğim bi kuaföre gitmeme rağmen son seferinde çooook yıprandı saçlarım. şimdi adını yeni duyduğum tints of nature boyalarından kullanmak istiyorum. kullanıcı yorumları gayet olumlu, amonyak falan da içermiyormuş dolayısıyla diğer boyalarla kıyasla daha yumuşak formülleri var. ama renk seçimi konusunda en ufak bi fikrim bile yok :S
Eki Görüntüle 391306
bu son boyattığım renk. ilk gün olduğu için renk birazcık tuhaf. yıkandıkça daha da değişti.
Eki Görüntüle 391304
bu şu anki saç rengim. boyatalı bi kaç ay olduğu için diplerden kendi rengim çıktı tabi. daha yakından bi resim bulamadım malesef.
şimdiiii... kendi rengimin de ( kuaförün dediğine göre ) 5 tonlu bi orta kahve olduğunu ve uzadıkça dibi gelmiş gibi gözükmeyen saçları tercih ettiğimi de göz önünde bulundurarak istediğim alternatif renklere geçebiliriz=)
sarı olarak.. kendi rengimi seviyorum aslında. bir ton koyusunu da kullanabilirm. ama şu kumrallar da hiç fena durmuyor hani
Eki Görüntüle 391307
Eki Görüntüle 391308
Eki Görüntüle 391309
bu da kullanmak istediğim boyanın renk skalası =)
Eki Görüntüle 391310
hadi bi el atıverin =) hatta hazır resmimi de eklemişken yakışacağını düşündüğünüz başka renk varsa onları da söylerseniz hoş olur
şimdiden çok teşekkürler kızlar =)