Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi rengi seçmem gerektiği konusunda kararsızım kızlar, yardım =) ( resimli )

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
kızlar saçlarımı hep kuaförde boyattım sarı tonlarına. ilk kez evde denemek istiyorum çünkü güvendiğim bi kuaföre gitmeme rağmen son seferinde çooook yıprandı saçlarım. şimdi adını yeni duyduğum tints of nature boyalarından kullanmak istiyorum. kullanıcı yorumları gayet olumlu, amonyak falan da içermiyormuş dolayısıyla diğer boyalarla kıyasla daha yumuşak formülleri var. ama renk seçimi konusunda en ufak bi fikrim bile yok :S
Eki Görüntüle 391306 bu son boyattığım renk. ilk gün olduğu için renk birazcık tuhaf. yıkandıkça daha da değişti.
Eki Görüntüle 391304 bu şu anki saç rengim. boyatalı bi kaç ay olduğu için diplerden kendi rengim çıktı tabi. daha yakından bi resim bulamadım malesef.

şimdiiii... kendi rengimin de ( kuaförün dediğine göre ) 5 tonlu bi orta kahve olduğunu ve uzadıkça dibi gelmiş gibi gözükmeyen saçları tercih ettiğimi de göz önünde bulundurarak istediğim alternatif renklere geçebiliriz=)
sarı olarak.. kendi rengimi seviyorum aslında. bir ton koyusunu da kullanabilirm. ama şu kumrallar da hiç fena durmuyor hani

bu da kullanmak istediğim boyanın renk skalası =)

hadi bi el atıverin =) hatta hazır resmimi de eklemişken yakışacağını düşündüğünüz başka renk varsa onları da söylerseniz hoş olur

şimdiden çok teşekkürler kızlar =)

Son düzenleme:

canımm sarı halini çok sevdım oncelikle bunu nasıl yaptığını sorsam :)

canımm sarı halini çok sevdım oncelikle bunu nasıl yaptığını sorsam :)

teşekkür ederim canım. ilk olarak kendi rengim üzerine karamel boyatmıştım. sonra karamelin üzerine altın sarısı krepe balyaj attırdım. sonra iki kez röfle. sonuç şu anki renk =) tabi aradan 5-6 ay geçio her boyatmamda. ve her seferinde kestirdiğim için gördüğün kısım röfle, üzerine de karamelimsi bi cila atmıştı kuaförüm sanırım . süreci sadece fikrin olsun diye yazdım =) saydıklarımın da hepsini kuaförde yaptırdığım için detaylı bilgi veremicem malesef

canim kumral istiyorsan loreal excellence 7, daha sariya yakin istiyorsan loreal excellence 8 öneririm ..ben sahsen acik renklerden biktigim icin loreal excellence 6 denedim ve cookk begendim..

canim kumral istiyorsan loreal excellence 7, daha sariya yakin istiyorsan loreal excellence 8 öneririm ..ben sahsen acik renklerden biktigim icin loreal excellence 6 denedim ve cookk begendim..

cevap için çook teşekkürler ama özellikle tints of natural markalı boyayı denemek istiyorum, acaba bunun 7 ve 8 numaralı boyaları da dediğin tonlarda mı ? renk skalasını da ekledim ilk mesaja

son kızın rengi güzel bence ve orta sarı uyuyo onada sanırım en fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…