Saç Rengi ve Saç Boyama hangi rengi kullanmalıyım kararsızım

pembepotin89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
12
0
kızlar saçlarım konusunda çok kararsızım şuan sarı ama ben şarap kızılı istiyorum saçlarımı sarı saçların üstüne şarap kızılı yapsam pembe gibi mi tutar yardım please

Sarının üstüne şarap kızılı müthiş olur olmasına da, bir kaç yıkamadan sonra boya akar ve saçlarda ara ara turunculaşmalar olur. Kızıl renk saçına yerleşene kadar -özellikle ilk zamanlar, 2 haftada bir- saçını tekrardan boyaman gerekir.

Kızıl renk çok akıyor ve rengi tuhaf bi hal alıyor. Şarap kızılı güzel bi renk daha önce denemistm. Sarınin üstünde nasıl durur bilemedim

Sarıdan kızıla geçiş yaparken özellikle röfle varsa bazı yerler soluk bazı yerler parlak kırmızı olabilir.
Ben röfleli saçtan dore bakır saç rengine geçtiğimde röflenin bulunduğu kısımlar kıpkırmızı parlamıştı diğer yerler de kumral gibi kalmıştı. 2. boyamadan sonra düzeldi tabi ama yavaş geçiş yapmak daha iyi olabilir :)
Bir başlıkta ilk kez kızıla boyatırken kuaförlerin ön pigmentasyon işlemi yaptığını okumuştum onu araştırabilirsin

kızlar saçlarım konusunda çok kararsızım şuan sarı ama ben şarap kızılı istiyorum saçlarımı sarı saçların üstüne şarap kızılı yapsam pembe gibi mi tutar yardım please
Bende elimde olsa kızıl olacağım çok güzel bi renk ama kızıl çok çabuk akan bi renk :) Kuaföre gidip yaptırsan ilk boyanı daha sonraları kendin halledersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…