• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi perde sizce en uygunu...

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
$406650_395728053835355_2098975571_n.jpg $DSCN5794.jpg $fon-perde_20120220154315_b.jpg

arkadaşlar dar uzun ve oturma odası kıvamındaki salonuma aldığım kruvaze perdeyi hemen anneme verip:) kendime daha içime sinen bir perde yaptırmak istiyorum..fon perde olmasın ev dar karanlık olur içerisi diye düşündüm ama şimdi bakıyorum tek perde olduğundada hiçç renk yok. fon perde oluncada 3 metrelik dar pencereme fazla olucak...ne yapmamı önerirsiniz. ayrıca kruvaze neden almışım bilmiyorum tam karşımda apartman var dipdipeyiz:)
bu arada ikinci perdenin modelini kk dan bir üyenin evini ziyaret ederken görmüş ve çok beğenmiştim..telif hakkı onun yani:)

Son düzenleme:
tabiiki ikinci perde modeli daha ferah daha sade daha dingin bana göre

ben ilk resmi beğendim,daha ferah,aydınlık gösterir diye düşünüyorum

3 perdenin tarzı da farklı. son kararı verirken, diğer eşyalarınızı da göze alın.
en çok 2.sini beğendim.

dar alanları geniş göstermek için açık renk ve sade perde kullanmak daha mantıklı. 2 numara

Birinci perde modeli bence. Zaten resimde dar bir pencereye takılmış, diğerleri geniş pencerede iyi duruyor ama pencere dar olunca aynı etkiyi bırakmayabilir. Eğer pencere önüne eşya koymanız gerekecekse perde boyu daha kısa tutlabilir kanımca.

Back