Hangi ped???

Trans_woman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
123
483
18
31
Slm kızlar... Ped kullanımında ciddi sıkıntılar çekmekteyim. Eminim bir çok bayan arkadaşımda çekiyordur aynı sıkıntıları. Yüzeyleri naylon olan pedler hem sıvıyı düzgünce ememiyor hem rahatsız ediyor hemde hava almadığı için koku yapıyor. Mantar hastalığının bir nedenini de nem olarak biliyorum. Birkaç ped markası denedim ancak cildimde sıkıntı yarattı tahrişlere neden oldu. Sürekli bir yanma ve rahatsızlık hissediyorum. Bu konuda bana önerebileceğiniz pamuklu kumaşımsız yüzeyli bir ped markası var mı? Hangi ped daha iyi? Cidden müzdaribim bu konuda. Zaten ağrılı ve gergin geçen muayyen zamanımda bir de bu konu iyice geriyor beni...

Yıkanabilir pedler satılıyor ben doğal olanları tafsiye ederim . Özel kumaşlar çekiciliği ve tene zarar vermeyenlerinden oluşuyor. Ayrıca koku ve sıvı geçirmez mini çantaları var . Zor gibi görünüyor ama çok sağlikli ve asla zor değil . İnstagram sayfalarından arama butonundan bakabilirsiniz. Birsürü sayfalar var ..
Malesef ki raflarda satılan hiçbir pedler sağlığa uygun değil ..

Ben şu an bilindik olanından memnunum. Essantial olanı güzel. Diğerlerinden almak zorunda kaldığımda bin pişman oluyorum.

Ben yoğun günlerde geceleri Molped Pure&Soft pamuklu olan beyaz yeşil paketi kullanıyorum.
Gündüzde rahat etmek için Orkid pamuklu Essential Protection beyaz mavi paketini kullanıyorum ne yapışma ne tahriş yaşamıyorum çok rahat ettim önceden hep kaşıntıdan ağlaya ağlaya aranırdım.

Slm kızlar... Ped kullanımında ciddi sıkıntılar çekmekteyim. Eminim bir çok bayan arkadaşımda çekiyordur aynı sıkıntıları. Yüzeyleri naylon olan pedler hem sıvıyı düzgünce ememiyor hem rahatsız ediyor hemde hava almadığı için koku yapıyor. Mantar hastalığının bir nedenini de nem olarak biliyorum. Birkaç ped markası denedim ancak cildimde sıkıntı yarattı tahrişlere neden oldu. Sürekli bir yanma ve rahatsızlık hissediyorum. Bu konuda bana önerebileceğiniz pamuklu kumaşımsız yüzeyli bir ped markası var mı? Hangi ped daha iyi? Cidden müzdaribim bu konuda. Zaten ağrılı ve gergin geçen muayyen zamanımda bir de bu konu iyice geriyor beni...
Genel olarak her pedi denedim molped kadar güzelini bulamadım molped beyaz renkli gece yazan baryavarya 0 naylon doyede hatta yazıyor hem yumuşak hemde gayet rahat günlük ped olarakta yine molped mor kullanıyorum yoğun akıntıyada kullanışlı

Orkid infinity serisini tavsiye ederim, fiyatı diğer pedlere göre pahalı ama kozmetik marketlerin indirim dönemlerini takip ederseniz yarı fiyatına stoklayabilirsiniz

Teşekkür ederim yorumlarınız için 🤗😊
Organik olsun, hastalık tedavi etsin dersen Tiens Airiz öneririm. Aktif oksijen negatif iyon özellikli ve naylon değil. Zaten yosunlu mosunlu bi şey. Tabii pahalı. Diğer pedlerin 10’lusu 10 TL ise bu 30 TL. Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Çok da memnunun. 1 tane takıyorsun 12 saate kadar kullanıyorsun. Onu da 12 saat oldu artık çıkarayım deyip çıkarıyorum. Bir araştır mutlaka.

Ben bugüne kadar orkid veya kotex kullandım memnunda kaldım son zamanlarda sleepy naturel kullanmaya başladım ondan da memnun kaldım ped almaya gittiğinizde size tavsiyem boya klor paraben vs.içermeyen ürünleri tercih edin çünkü benim de cildim çok hassas benzer sorunlarla ben de karşılayabiliyorum

Tampon deneyebilirsiniz. Benimde ped ile hep tahriş sıkıntım oluyor. Tampon daha rahat

Pedler içinde en iyisi kotex bana göre. Ama o bile birkaç gün sonunda tahriş yapıyor

Benim doğumdan sonra aşırı yoğunlaştı reglim. 2. gün mesela otururken ayağa kalkıyorum ,foşş. Hiçbir ped tutmadı, doktorda sıkıntı yok deyince ne yaptım biliyor musunuz? Kızımdan kalan 1 numara bezi kullandım 😁 Kenarlarını kestim, uzun ped gibi oldu. Pişik, rahatsızlıkli, irritasyon sıfır, 3-4 saat dayanıyor. Tabi benim evde unutulmuş paket vardı, ped yapacağım diye bebek bezi almak nasıl olur bilmiyor hele çocuk yoksa 🤭

Back
X