merhaba arkadaşlar 4 ayı bitmiş erkek bebeğim var oyuncak almak istiyorum gerçekten çok pahalı hangi marka oyuncakları aldınız bebkkleriniz için fiyatlarını da yazarsanız sevinirim arkadaşlar
canım henüz küçük oldukları için pahalı oyuncak almaya gerek yok zaten bence.. biz ses çıkartan ışıklı çıngırak şeklinde oyuncak alıyoruz şimdilik.. ayrıca bir yede okudum bebekler için evdeki her hangi zarar vermeyecek bir nesne de oyuncak sayılabilirmiş dikkatini herşey cekiyor bu aylarda.. bizim ki kitaplara bayılıyor ona renkli kitaplar aldım mesela..
evım oyuncakcı dukyanına dondu her turlu oyuncagı aldık bu yuzden de hangısı alınmalıymıs hangısı alınmamalıymıs ogrendık halada tecrube edınmeye devam edıyoruz
sana tavsıyelerım
1-emekleme arkadası fılan alma olmadık yere gıdıyor tabı peşinden o da gıdıyor vaktı geldıgınde ama ınanılmaz hoslarına gıdıyor sımdıkı aklım olsa kumandalı araba alırdım cok uygunları da var bas dugmesıne gıtsın araba gerı geldıgınde bebekde pesınden gelıyor :))))))))))
2-oyle fazla cıngırak alma oyuncaklardan soguyorlar evde varsa kocaman boncuklar onlardan bilezık yapar gıbı yap bagla sallasın dursun hatta ıkı tane yap bırne vur o sana bakar sonra kendı de yapar
3-muzık calan orglar var mınık bısey cok uygun fıyatları da oyle uyduruk oyuncakcılarda muhakkak oluyor onlardan al bı muddet sonra parmagını kesfetce her seye parmakla dokunacak cok hısuna gıdecek
dedıgım gıbı oyle cok oyuncak aldıkkı ama sımdı verdıgım paraya yanıyorum bır de hep marka tutkusu oluyor her seyın en ıyısı olsun dıyorsun ama sonra ah kafam dıye yana yana dolanıyorsun
sormak ıstedıgın bısey olursa mesaj at canım tekrar sayfaya donemeye bılırım
elımden geldıgınce yardımcı olurum