• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi hangi oturak?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

sibush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
1.132
4
66
İzmir
kızım 16 aylık olmak uzere yaza tuvalet egıtımıne baslayacagım ama sımdıden sabırsızlanıyorum oturak almak icin.. tavsiye ettiğiniz bir model var mı?

oturak tavsiye etmiyorum canım...

çocuklar için olan klozet kapakları var... ama üstüne koyulanlar değil. 3 kapaklı olanlar.. çok pratik oluyor..

oturak çok sinir bozucu olmaya başlıyor bir süre sonra, temizlemesi filan zor geliyor.. hem çocuğunun kendisin çıkası için merdivenler de var artık

ben memlkete annemlere gitmiştim ordada pazardan kapaklı bir oturak aldım,önemli olan bence neyle değil,nasıl olacağı,okadar basit oldu ki 3 günde öğrettim,ama çok sabırlı olmak lazım,birkaç kez kaçırdı ama sonuçta öğrendi

valla bunu siz seçmiyorsunuz malesef çocuk seçiyor ben de 2 tane lazımlık bir tane klozet adaptörü var
başlarken lazımlıkla başladı şimdi kendi adaptörü koydurmadan tuvalete yapmak istiyor

Back