• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi oto koltuğu daha güvenli ve rahat

harmoni

canlarım
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
722
1
96
Malatya
2,5 yaşındaki kızım için oto koltuğu almak istiyorum.Daha önce hep kucaktaydı.Ama şimdi uzun yolculuğa çıkıcaz.Deneyimli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum.

En güvenli marka değil benim kullandığım ama ben oldukça memnunum , en güvenli olanlar çok pahalı benim için. Linke tıklarsanız resimini ve özelliklerini görebilirsiniz.

Ne marka alırsanız alın yatar posizyonunu olsun mutlaka , oğlum 4 yaşında ve yatar pozisyonu hala sık olarak kullanılıyor. ışte link;

Baby Max Omega ( 9 - 25 kg)

http://www.irembebe.com/productDetail.aspx?lngProductID=1273

merhaba kızlar bu konu çok karışık.ben recaro ve römer arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi.bir türlü karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim

biz recaro aldık bence güvenli olması önemli birde yatar poziyonu yok. oto koltuklarında yatar poziyon olunca mekanizmada boşluklar oluştuğu için güvenli olmuyormuş recaro yatar poziyon yoktu.

Recaro veya Britax-Römer oto koltukları dünyada kabul görmüş en güvenli oto koltukları ama ne yazık ki çok pahalı :(

Biz bilindik bir marka oldugu, uzun kullanım aralıklı oldugu ve fiyatı da uygun oldugu için Kraft Omega 9-25 kg. tercih ettik.

selam
bende çok araştırma yaptım ve maxicosi aldık
nedeni ise bu firmanın sadece bu işi yapıyor olması güvenlik testlerinin hepsinde ürünün
çok iyi çıkması.
fiyatı biraz pahalı ama ucuz bişe alıp kafamda soru işareti kalmasından iyidir dedim.
hem nelere vermiyoruzki parayı en iyisini bebişler hakediyo:ecrin_bebek:

bizde römer kullanıyoruz...çok memnunuz..trde 750 civarı olan koltuğu hollandadan 186 euroya aldık..tanıdıgınız falan varsa getirtebilirsiniz

Bizde bunu aldık gittigidiyordan.Çokda memnunuz.Yalnız bizim oğlan 5 yaşında.Belki bi fikir olur..

bizimki de sunny diye bir marka,9-36 kiloya kadar ayarlanabilme özelliği var öyle çok pahalı değil sanırım 150tl ye almıştık ama çok memnunum.kesinlikle terletmiyor,oğlum yolculukta çok rahat uyuyabiliyor,25 kiloya kadar kullanabilirliği de var,eskiden sürekli kucağımda olurdu ve ikimizde perişan olurduk. oto koltuğu hem güven açısından hemde rahatlıktan dolayı çok iyi. ayrıca oğlum kucağa çok düşkün olmasına rağmen koltuğunda oldu mu ne kucak istiyor ne de arabadan inmek. ben çok tereddütlüydüm bu konuda. alıp kullanamayacağımızı düşünüyordum. çünkü kucağa alışkın bir çocuk, ama çok memnunum...:emir_bebek::emir_bebek:

Back