Hangi Operatörü Kullanıyorsunuz??

6-7 yıldır tel kullanıyorum.bi 7-8 kez de hat değiştirmişimdir sanırım.avea turkcell wodafone.hepsini kullandım.uzun zmandır da wodafone kullanmya devam ediyorum.

vodafone hattimi iptal ettim. Su an tek turkcell kullniyrum ama anliyrum ki vodafone kontrlu hat cok dha avantajliyms. Her yone aramasi gerckten daha ucuz trkcelle gore. Olmadi num vodafone tasicam kaydirigubbakcemile2

ilk kullandıgım hat vodafone oldugu için hep vodafone kullandım vodafone faturalı kullanıyordum sınırsız kampanyasından gerçekten çok avantajlıydı ancak nişanlım yurt dısına cıkınca faturalı hattımı kapatmam gerekiyordu o yüzden kapattırdım avea tüm dünya paketine tasıdım numaramı ilk defa kullanıyorum aveayı gerçekten saskınım gece 4'de mesaj geliyor bilgilendirme mesajlarından o kadar sıkıldım ki artık kapattım bilgi mesajlarına ama en kısa zamanda hangi hat yurt dısı için hesaplıysa ona yasıyacagım numaramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…