Anket Hangi Olunca Rahatlarsınız?

Hangi Olunca Rahatlarsınız?

• Ankete Katılan
    127
Canım avarım,la idrar yollarımdaki faaliyet beni sıkıştırıp duruyorsa,o anda ne para,ne arkadaş,ne de su görmek isterim ki zaten bu durumda en büyük düşmanım su olur kanımca...Hani bir fıkra vardı,bütün organlar en büyük yönetici kim diye iddiaya girmiş ve hani iddiayı d..t kazanmış...onu hatırladım.

Canım avarım,la idrar yollarımdaki faaliyet beni sıkıştırıp duruyorsa,o anda ne para,ne arkadaş,ne de su görmek isterim ki zaten bu durumda en büyük düşmanım su olur kanımca...Hani bir fıkra vardı,bütün organlar en büyük yönetici kim diye iddiaya girmiş ve hani iddiayı d..t kazanmış...onu hatırladım.

tuliş kafam d..t hangi organ ben anlamadımfisfisfis

Aslında duruma göre hepsi ama. Bir ülkede araştırma yapılmış(ülkenin adını hatırlayamadımCADIARZU) anketteki soru aynı senin sorun. Wc ye gitmek açık ara birinciliği göğüslemiş...

Hayatta en cok wc nin ve duşun insanı rahatlattıgı kanısındayım tatlicadiarzu
Kısacası wc ye gitmek rahatlatır beniiiii

tuliş kafam d..t hangi organ ben anlamadımfisfisfis

He ya ben de anlamadim, döt mü tatlicadiarzu Hani popo anlaminda :icecream:

Eylülüm ,limonum,hani klozete otururmamızı sağlayan yerimiz işte,la diyemiyom o kelimeyi :utangac: annayın işte nan danalar.Tuvalet kağıdına en çok ihtiyacımız olan organımız hani limoninin şifreli sözettiği.:utangac:

yha bencede hepsii cok düşündüm hangisi daaha önemli die ama belki temel ihtiyaclar olarak su ve wc daha önemli ama bu zmanda ona bakarsak su bile parayla parada önemli temnel ihtiyacların giderilebilmesi için....tatlicadiarzukafamçokkarıştı yanii demekkis adece sıkıntılı oldumuda bir arkadasımızın gelmesi öenli dil gibi galiba

Back