hangi oje

adasahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
33
0
86
Ankara
merhaba herkesde gördugum ve bulamadigim cok koyu bir bordo renk oje ariyorum. Lütfen yardimci olrsaniz sevinirim.

Merhaba canım bahsettiğin ojeler: Flormar 323, Pastel 80, Golden rose rich Color 30, Golden Rose Paris 62.
Bunlar irili ufaklı kozmetikçilerden bulunabilecek ürünler. Her yerde bulunmayan ithal oje markalarının pahalı ve daha kaliteli olanlarının markasını numarasını da bulabilirim istersen ancak sanırım bunlar beklentilerini karşılar. Bunlarla ilgili ufak bir google aramasıyla pek çok fotoğrafa ulaşabilirsin. Olmadı ben de bir ara sürüp foto koyabilirim.
Ojeyi bana sor sen:)

az önce tam da istediğim gibi bir renk aldım diğer markalarda bulamıyordum bu ya da buna yakın tonlar. Bazılarınız bilir Rapsodi pasific isimli bir oje. fırçası çok güzel ve sürümü çok kolaydı hemende kurudu. Bakalım sizde beğenecek misiniz?

escada35 çok şanslısın..aylardır aradığım kahverengiyi hala bulamadım sayesinde 6 tane kahve diye aldığım ojeye sahibim

Aaa canım benim bak şimdi bulabilirsin diğer şehirlerde de belki bujiteri tarzı yerler oje satıyor ya orada bulursun sende izmirde ege boncuk bujiteri şubelerinde var ama sen nerdesin bilemiyorum.Bi kahverengi daha aldım onuda daha sonraki haftalar çeker koyarım o daha koyu bi kahve

Aaa canım benim bak şimdi bulabilirsin diper şehirlerde de belki bujiteri tarzı yerler oje satıyor ya orada bulursun sende izmirde ege boncuk bujiteri şubelerinde var ama sen nerdesin bilemiyorum
haklısın..bi ara yeşil ojeye takmıştım teee edirnede buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…