Organize ışler Bunlar
Siyasi bir kişiliğiniz var. Etik, dürüstlük sizin için en önemli değerler. Hayatınızı bunların üzerine temellendiriyorsunuz. Ne var ki sahip olduğunuz gücü dünyayı düzeltmek için kullanmak taraftarı da değilsiniz. Bu noktada bir miktar size yakışmayan tavırlar sergiliyorsunuz. Başa çıkamayacağınız problemler ve onları yaratanlarla mücadele etmek yerine, küçücük bir hayat sahasında yaşayıp gitmek taraftarısınız. ınsanların aldırmazlığı sizi de içine çekiyor. Kirlenmeden yaşamayı, mücadeleye tercih ediyorsunuz. Yine de herşeyin pekala farkındasınız.
neşet ertaşı tanımayan bir kimliğin şarkısı falan olmak istemem. ahanda sitemmm
Çocuk Da Yaparım Kariyer De
İnatçı mı inatçısınız? Hiçbirşey için kendi taleplerinizden vaz geçmiyorsunuz. Hayatı, burnunuzun dik doğrultusunda yaşıyorsunuz. Ne isterseniz yapabileceğinize, önünüze çıkan bütün zorlukların üstesinden geleceğinize eminsiniz. Gerekirse emellerinize ulaşmak için başka insanlarla onulmaz mücadelelere girebilirsiniz. Yeter ki sevdikleriniz ayak bağı olmasın size. Yeter ki size "ya ben, ya taleplerin" dayatmasında bulunmasınlar. İşte o zaman gerçekten kırılıyorsunuz. Ve bu yanlışı yapanı, varlığınızı ondan esirgeyerek cezalandırıyorsunuz.
zemuszemus:lepi: kötükedihüso
pardon ben anlamadım.. :uhm: nasıl yanı? :sm_confused:
canım nil'e neşat ertaşı nasıl buluyorsunuz diye sormuşlar, "o da kim ben tanımıyorum" demiş, ilerleyen günlerde tekrar sormuşlar, bu defada "tanımıyorum ama sayemde neşat ertaş tanınmış oldu" demiş ya, bayağı bi sansasyon olmuştu magazin dünyasındakaydirigubbakcemile3
evet chess arkadaşım konuyu anlatmış. türkü bilmeyen,TÜRK'ü bilemez. bu arkadaşın yiyeceği bir fırın ekmek var daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?