• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi multivitamin kullaniyorsunuz

NAZLISSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
38
25
38
33
Merhaba üçüz annesiyim, kendimi dinç enerjik hissedebilecegim multivitamin kullanmak istiyorum. Kullanıp memnun kalanlar tavsiye verebilir mi

Vitaminin de çoğu zarar olabiliyor, tahlillerinizi dikkate alarak karar verirsiniz. Doktor karar verse daha doğru. Bununla beraber ben emzirirken elenatal 3 kullanıyorum. Herhangi bir vitamin veya mineral eksiğim çıkmadı. Yoksa çıkardı tahminim.

Son düzenleme:
Merhaba üçüz annesiyim, kendimi dinç enerjik hissedebilecegim multivitamin kullanmak istiyorum. Kullanıp memnun kalanlar tavsiye verebilir mi
Merhaba emziriyor musunuz? Emzirme yoksa önce tahlil yaptırın demir eksikliği ve d vitamini eksikliği en önemli yorgunluk nedenlerindendir. Tahlilleriniz referans aralığındaysa ve emzirmiyorsanız kısa süreki ginseng, koenzim qh ve b vitamini içerikli takviyeler kullanabilirsiniz. Emzirme varsa hekime danışmadan bir şey almanızı önermem

Ben emziriyorum, tahlil yaptirdigimda D vitamini seviyem cok dusuk cikmisti. Gerci emzirmeseniz bile, yeni anneler cocuk bakmaktan evden disari cikamiyorlar. Dogal olarak D vit seviyeleri dusuk oluyor.
Hamileyken kullandigim Omepa VM ve doktorun yazdigi D vit destegini kullandim.

Back