• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler hangi maşayı alsam

kesinlkle babyliss almalısın tatlım :) kuaförler bile babyliss kullanıo çok profesyonel bi marka bence model olarakta babyliss pro200 seramik saç maşası almalısın ısısı 200 derece ki bu çok güzel bişi 200 derece olması çoğu markalarda ve maşalarda yok tek bunda var bu ısı kalınlık bakımındanda 19mm öneririm yani 2361ce :) 19mmde kalın alırsan iri bukle ince alırsan ince bukle olur her şeklde kullanabilirsin 19mmyi..25mmyi fazla önermiolar çabuk dağılıo diolar haa bidee uzun saçlılar 25 mmyi kullanmalı die bişi var sakınn inanma arkadaşımın saçıda baya bi uzun 19mmyi kullanıo banyo yapana kadar bozulmuo dio bi kaç gn kullanabilirsn öle söleim:):) fiyatı şuan 85 tl ama internette 63 tlyede var bence kaçırma derim BABYLıSS PRO200 2361CE(19MM)

Son düzenleme:
kesinlkle babyliss almalısın tatlım :) kuaförler bile babyliss kullanıo çok profesyonel bi marka bence model olarakta babyliss pro200 seramik saç maşası almalısın ısısı 200 derece ki bu çok güzel bişi 200 derece olması çoğu markalarda ve maşalarda yok tek bunda var bu ısı kalınlık bakımındanda 19mm öneririm yani 2361ce :) 19mmde kalın alırsan iri bukle ince alırsan ince bukle olur her şeklde kullanabilirsin 19mmyi..25mmyi fazla önermiolar çabuk dağılıo diolar haa bidee uzun saçlılar 25 mmyi kullanmalı die bişi var sakınn inanma arkadaşımın saçıda baya bi uzun 19mmyi kullanıo banyo yapana kadar bozulmuo dio bi kaç gn kullanabilirsn öle söleim:):) fiyatı şuan 85 tl ama internette 63 tlyede var bence kaçırma derim BABYLİSS PRO200 2361CE(19MM)

Düzleştirimi rowenta aldım o kdr düştü sağa sola çarptım ama cok sağlam cıktı süper düzleştiriyo opuyorumnanaktan babylissin iyi oldugunu çok duydum hala karar sızım :uhm:

bence kararsız kalma cnm kuaförler bile babyliss kullanıo çok iyi bir marka hemde kullanan herkes babyliss önerio düzleştiricide philips maşada babyliss diyorum bana güven cnm babyliss kötü olsa neden kuaförler bile kullansınki böle düşün:)) bnde başka marka alcaktm maşadada hngi siteye girsem herkes babyliss tavsie edio kuaförüm bile babyliss mükemmel dio:)) BABYLıSS PRO200 al kesnlkle çnkü öbür markalarda hep 180 derece olanları var babylissin başka modelide 180 derece muhakkak pro200 de üstüne basa basa:D200 derece nerde var ya baksana şuna bence kaçırma derim kalınlıktada 2361ce(19mm) diyorum bnce alcam bunu ama şuan para biriktirme derdindeym denkleştiriyim hemen gidip alcam ztn internette 63e buldm öle getircem:)) hadi sen al snra bana yaz inan pişman olmucaksn;))

Back