Anket hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz?

alışverişlerde hangi marketi tercih ediyorsunuz

• Ankete Katılan
    172
Kesin güveniyorum demedim sadece diğer seçeneklerde belirtilen marketlerden daha fazla güveniyorum...
Bugüne kadarda hiç olumsuz bi durumla karşılaşmadım...

carrefour ve migros,bir de buradaki yerel market genpa... oda bana çok yakın olduğu için...................

önce marketlerin insörtlerine bakar,hangileri hesaplıysa alışveriş listemi düzenler ordan alırım...
malum devir hesap devri...bu bim de olur,yerel markette olur,başkası da olur o farketmez...semt pazarlarına bile gider alırım...sorun olmaz...

Bim bi sokak önümde olduğu genelde ordayim bide ithal ürünleri çok fazla indirimle takip edip alabiliyorum yemeklikten ziyade oarada ev eşyasi çok fazla ama yiyecek olarak tek yer bence migros en güzeli en tazesi en kalitelisi bence orada .

Eşim emekli olduğu için evin ihtiyaçlarını o temin eder nerede en ucuz araştırır bazen o kadar fahiş fiyatlar görürki aynı ürünü 3/1 fiyatına alır hayret ederim, deterjan yağ çay fiyatları o kadar değişken ki eğer fırsatınız varsa mutlaka araştırın o market veya bu market insanları nasıl kazıkladıklarını görün derim...

Ankarada peynirci diye marketler var.Oranın sebzesi heryerden ucuz sebzemi ordan alırım. Kimi zaman yağlarda ve tuvalet kağıtlarında deterjanlarda güzel indirimler yapıyorlar.Büyük metrodanda bakliyatlarımı alırım. Bimden de ara sıra alışveriş yaparım. Onun dışında makro market ve real den alış veriş yaparım.Ayol baktımda kafamı sokmadığım market kalmıyor.

Bim i ucuz olduğu için tercih ediyorum. süt yoğurt yumurta şeker makarna büsküvi gibi yiyecekler çok uygun. tüm temizlik ürünlerimi oradan alıyorum. ama deterjan çeşidi fazla yok.
cuma günü çok güzel şeyler geliyor. 3 sene önce şahane bir halı almıştım.
tavuk kıyma deterjanı meyve suyu gazoz Gürmar dan alıyorum.
Tansaşın indirimli ürünleri olursa alıyorum.
devir hesap devri. a.s.

tansaş ve migros favori marketlerim tüm kampanyalarını takip ederim ve sürekli sadece bu iki marketten alışveriş yaparım çünkü tüm markalar var ve istediğimi bulabiliyorum
ama bimin dost yoğurdu da vazgeçilmezlerim arasındadır başka yoğurt kullanmadığım için bimden bu yoğurdu alırım

genelde tansaşa eve yakındı.bazanda kıpaya cılıdekıne.bım hıc gıtmeyız esım ordan alıs verıs etmez,ulkerın urunlerınıde almaz.

tansaş,migros,dıa,pehlivanoğlu sürekli gittğim marketlerdir......
ayrıca iki üş ayda bide kipaya giderim:)

bizim evin ordaki marketten alışveriş yapıyorum
çünkü evime yakın naniknanik yoksa eve kadar kim tasıyacak
bekarken annemle tansaştan çıkmazdık -tatlicadiarzu-

Tercihinizdir tabi ama böylesine kesin güveniyorum demenizi tavsiye etmem zira kuzenım bizzat meze /peynir bölümünde çalışırken ekşimiş rus salatalarına ,italyan salatalarına tazeleştirici mayonez atıldıgından bahsetmıstı ve bu işlemi bir çok ürününde yapıyorlardı...

Tercihim Pehlivanoğlu.Fiyatlarının uygun olması diğer marketlere göre cazip hale getiriyor alışveriş etmemi.Bim'den 2-3 çeşit mal dışında asla alışveriş etmem.Ucuz mal satıcaz diye bazen kaliteden çok ödün veriyorlar.

Bu işlem neredeki Migrosta yapılıyor çok merak ettim :uhm:
yıllarca çalıştım ben bu sektörde eşim hala migrosta ilk defa duyuyorum
emin misin gerçekten ?

Back