Anket hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz?

alışverişlerde hangi marketi tercih ediyorsunuz

• Ankete Katılan
    172
ben de çoğunlukla migros, bim ve carrefourdan alıyorum. bim sokağımda var eğer tek başıma çıkcaksam oradan alıyorum. eşimle büyük bir alışveriş olacaks carrefour veya migrosa uğruyoruz. aslında hepsini takip ediyorum. indirimdeki ürünlere bakıyorum. bazen çok işe yarayabiliyor. bim den özellikle tuvalet kağıdı, şeker, yoğurt, yumurta, süt ,mısır gevreği, un alıyorum.

migros dedim ama ankardayken çağdaştan yapardım alışwerişi şimdi burda alışweriş yapmıyorum anne yapıo o da bimden alıo yakın die..ben şunu söliim tansaştan alışweriş yaparsanız rafdaki fiyatla kasadaki fiyata dikkat edin çoğu zaman farklı çıkıo we bi çok insan bunu farketmio kendi başıma geldi we başkalarındanda duydum..

bızım burda bakkal var oradan alışveriş yapıyoruz arada bır tansaş ve kipaya gıdıyoruz...

konu dışı olacak ama dayanamadım :
bu türkçeyi nereden öğrendin böyle ankara muğla türkiyedeki şehirler sen yurtdışında olsan herhalde hiç konuşamaz yazamazdın...

siz hiç "kahraman bakkal süper markete karşı" oyunun izlediniz mi?
80ler de yazılmış marketin süperi çok azdı ama korkutmaya yetmiş şimdi kahraman bakkallar bitti..kapitalizm denir buna ya da büyük balık küçük balığı yutar..tüketime yönlendirmenin en kestirme yoludur marketlerden ihtiyacın olanı da olmayanı da alırsın süslü reyonlardan...

benim evime özler avm. yakın.migros ve diğerleri çok pahalı.özlerde bulamadığım birşeyi tansaştan bakarım.ucuz olduğu gibi iyi olmasına da dikkat ederim.ucuz diye herşey alınmaz ama değil mi arkadaşlar?

küçük bir ilçede oturuyorum ama burda
2 tane marketim
2 tane şok
2 tane bim
iki tane A101
5 tane yerel market var kafamçokkarıştı

Tam alışveriş cenneti yani şakkıdı

Ben A101 ve Bim 'i tercih ediyorum
Daha uygunlar

bende bim den alışveriş yapıyorum çünkü en uygun orası geldi bana:sm_cool:

aylık alışverişi genelde carrefour'dan yaparım zaman zamanda real'den.onun dışında ufak tefek ihtiyaclar için bimdende aldığım oluyor.kaydirigubbakcemile

tansaş, çünkü iç dizaynı çok düzenli bir de 40 üründe %40 indirim olayında gidiyoruz genelde. sıvıyağlar çok ucuz oluyor.

Migrostan alışveriş yaparım...
Çünkü güveniyorum...

Migrostan alışveriş yaparım...
Çünkü güveniyorum...

Tercihinizdir tabi ama böylesine kesin güveniyorum demenizi tavsiye etmem zira kuzenım bizzat meze /peynir bölümünde çalışırken ekşimiş rus salatalarına ,italyan salatalarına tazeleştirici mayonez atıldıgından bahsetmıstı ve bu işlemi bir çok ürününde yapıyorlardı...

Tercihim Pehlivanoğlu.Fiyatlarının uygun olması diğer marketlere göre cazip hale getiriyor alışveriş etmemi.Bim'den 2-3 çeşit mal dışında asla alışveriş etmem.Ucuz mal satıcaz diye bazen kaliteden çok ödün veriyorlar.

Biz çoğunlukla carrefour dan alışveriş yaparız..Çünkü hem çeşit bol bol hem fiyatlar uygun
Onun dışında acil ihtiyaçlarda makromarket e gidiyoruz..Evimizin tam karşısı bize çok yakın

evime çok yakın oluğu için genellikle migrostan alışveriş yapıyorum ama memnun muyum? hayır, çünkü çok pahalı.

eşim real de çalışıyor...o yüzden aylık alışverişi ordan yaparız...

bazen de oruçoğlu marketlerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…