Anket hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz?

alışverişlerde hangi marketi tercih ediyorsunuz

• Ankete Katılan
    172

sinyora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
577
8
118
44
Sakarya
arkadaşlar market alışverişlerinizi hangi marketten karşılıyorsunuz ve neden o market

ben neredesye hepsine gidiyorum aslında,ama markete gidiyoruz diye evden çıkarsak yolumuz carrefoura çıkıyor hep,ben bu tür konularda daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum,türk milleti olarak yabancılara değil türklere para kazandırmalıyız aslında kalkınabilmeleri için,haksızmıyım?

mümkün olduğu kadar bu marketlerin hiç birinden alışveriş yapmamaya çalışıyorum.. özellikle yerel marketler tercihim...

hic biri cunku turkiyede degilim :)*
ama coruma tatile gidince yimpas bi defa gittim
buyuk magazanin adi da carrefour du sanirim yoksa migros yok degil
her neyse iste :)

Tansaş,şok,migros,kipa...Birinde olmayan ürün diğerinde olabiliyor.

Bazı ürünleri bimden alıyorum bazılarınıda yerel marketten. Diğer marketler yakınımızda yok. Kiler var oda pahalı. Zaten diğerleri olsada almazdım çünkü pahalılar, ben genelde listemi çıkarıyorum ve hangisi nerede ucuzsa ondan alıyorum. Mesela bimden süt, makarna, limon suyu kesin aldığım ürünlerdir hem güzel hemde diğerlerine göre ucuz. Ayrıca cuma günü gelen stoklarla sınırlı ürünlerine mutlaka bakarım çok ucuz oluyor...

ankette carrefour dedim ama benim yakınımda
hem bim,diasa mevcut ama aradığımı o marketlerde bulamadığımdan
yine yakınımda bulunan kum marketten alışveriş yapıyoruma.s

canım ben genelde çagrı marketlerınden alısverı yaparım ama şiklarda yok tu

çanakkalede olan marketler zatenkipa, tansaş, bim, carrefour...

şehirde topu topu 4 taneler. şubeleri yok
,hepsinden birer tane. alternatifte yok o yüzden.
izmirde marketleri gördükten sonrada bakkal gibi geliyorlar bana.

ama çoğunluk alışverişimiz mahallemizin bakkalı hacı amca... ne istersem aynı fiyata bulabiliyorum...kipa ve bim de bazen ziyaret ettiklerimden

B]

yakınımızda bim yoktu. hiç üşenmeden bimden aldığım olmazsa olmazlarımı almaya giderdim. bir ay kadar önce sokağımızın başına bim açıldı. inanırmısınız sanki o bimi ben açtım. çok sevindim. şimdi günlük ihtiyaçlarımıda bimden karşılıyorum.cuma günleri aktüel ürünler var. onlarınıda hep takip ederim.bem bimi herkeze tavsiye ediyorum hem ekonomik.oradan yaptığım alışverişler çok bereketli oluyor aynı parayla diğer marketlerden daha az ürün alabiliyorum. çalışan elemanlarıda özenle seçiyorlar. müşteriye çok güzel hizmet sunuyorlar.

bende aktüel ürünlerin takipçisiyim:) ordan aldıklarımı saysaaammmm, evin eşyalarının yarısını ordan almışımdır hepsindende memnunum. sadece tıraş makinası ii çıkmadı.tv, dvd, katı meyve sıkacağı, kahve öğütücü, banyo rafı, banyo perdesi,oğluma pandif aldım o büyüdü şimdi kızımda giyiyor daha 2 çocuk daha büyütür herhal:)bunlar aldıklarımın yarısı diyebilirim. herkese tavsiye ederim ürünleri güzel...

evet kızlar bim'im fırsat ürünlerini bende çok beğeniyorum,farklı şeyler geliyor ve fiyatlarıda çok uygun oluyor,ama çoğu zaman almayı düşündüğüm şey kalmamış oluyor,ee yazık bana amaa

arkadaslar bende bım cıyım.bıcok seyı ordan alıyorum.mesela süt,tuvalet kagıdı,havlu pecete,yoğurt,pirinc v.s bırcok seyı bım den alıyorum.hem dıger marketlere gore ucuz hemde kalıteli malları var.ama orda bulamadıgım seylerde oluyor onlarıda carfur yada mıgrostan alıyorum.bu arada bım ın cuma gunu verdıgı urunlerı de yakından takıp ederım.mesela gecen hafta ordan 2 tane yastık kılıfı aldımm:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…