Kutahya porselenin tencere takimi ve yemek takimini,schafferin kahvalti takimini kullaniyorum cok memnunum.
Bicaklarimi bernardodan almistim ama.hic begenmedim kullanisini.
Bievin kelepceli kek kalibindan memnunum:)
Korkmazin da porselenleri guzel.
Tefal de iyidir.
Aklima gelenler bunlar:)
Teşekkür ederim yorumlarınız için:) gittim herşeyi hisar aldım döndüm yılbaşı kampanyası varmış inşallah memnun kalırım:) şimdi de seramik almak var kafamda sırada, onu ne alayım acaba??Celiklerim korkmaz tabaklarim korkmaz seramiklerim korkmaz hic kullanmadım daha ama kullananlar memnun cok arastirdim ben ve jumbo hisar korkmaz en iyisi oldugunu düşünüyorum tum arastirmalarimin sonucun da :) imkanin varsa hisar al ama orta halli ve iyi dersen korkmaz tavsiye ederim
Canım ne kadara hangi seriyi aldın hisar kampanyasını söyleyebilir misinnTeşekkür ederim yorumlarınız için:) gittim herşeyi hisar aldım döndüm yılbaşı kampanyası varmış inşallah memnun kalırım:) şimdi de seramik almak var kafamda sırada, onu ne alayım acaba??
canım tencere takımı düdüklü cezve tak çaydanlık yemek tak ve kaşık çatl tak 2380 di. diğer markalarda bu fiyata kahvaltı takımı da oluyo ama bu da hisaR farkı heraldeCanım ne kadara hangi seriyi aldın hisar kampanyasını söyleyebilir misinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?