• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi markaları tercih etmeliyim, tecrübeli bayanlar yardım :)

dentistt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
3
1
3
35
öncelikle bu benim ilk konum, belki yanlış yere açmışımdır bilmiyorum şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim :)
bu hafta sonu ilk defa çeyiz bakmaya çıkacağım. azıcık netten ordan burdan baktım ama bu sefer alacağım nasipse :) yalnız kafam allak bullak oldu ya yardım edin bana lütfen. gideceğim yerde hisarın essenin ve tefalin kendi mağazası var. gitmişken oralardan alınacakları alayım diyorum. Bu markaların nelerini almalıyım? daha doğrusu hangi parçayı hangi marka alayım? çoğu şeyi hisar alsam çok mu pahalı olur ki??

Celiklerim korkmaz tabaklarim korkmaz seramiklerim korkmaz hic kullanmadım daha ama kullananlar memnun cok arastirdim ben ve jumbo hisar korkmaz en iyisi oldugunu düşünüyorum tum arastirmalarimin sonucun da :) imkanin varsa hisar al ama orta halli ve iyi dersen korkmaz tavsiye ederim

Kutahya porselenin tencere takimi ve yemek takimini,schafferin kahvalti takimini kullaniyorum cok memnunum.
Bicaklarimi bernardodan almistim ama.hic begenmedim kullanisini.
Bievin kelepceli kek kalibindan memnunum:)
Korkmazin da porselenleri guzel.
Tefal de iyidir.
Aklima gelenler bunlar:)

Kutahya porselenin tencere takimi ve yemek takimini,schafferin kahvalti takimini kullaniyorum cok memnunum.
Bicaklarimi bernardodan almistim ama.hic begenmedim kullanisini.
Bievin kelepceli kek kalibindan memnunum:)
Korkmazin da porselenleri guzel.
Tefal de iyidir.
Aklima gelenler bunlar:)
Celiklerim korkmaz tabaklarim korkmaz seramiklerim korkmaz hic kullanmadım daha ama kullananlar memnun cok arastirdim ben ve jumbo hisar korkmaz en iyisi oldugunu düşünüyorum tum arastirmalarimin sonucun da :) imkanin varsa hisar al ama orta halli ve iyi dersen korkmaz tavsiye ederim
Teşekkür ederim yorumlarınız için:) gittim herşeyi hisar aldım döndüm yılbaşı kampanyası varmış inşallah memnun kalırım:) şimdi de seramik almak var kafamda sırada, onu ne alayım acaba??

Teşekkür ederim yorumlarınız için:) gittim herşeyi hisar aldım döndüm yılbaşı kampanyası varmış inşallah memnun kalırım:) şimdi de seramik almak var kafamda sırada, onu ne alayım acaba??
Canım ne kadara hangi seriyi aldın hisar kampanyasını söyleyebilir misinn (:

Canım ne kadara hangi seriyi aldın hisar kampanyasını söyleyebilir misinn :-)
canım tencere takımı düdüklü cezve tak çaydanlık yemek tak ve kaşık çatl tak 2380 di. diğer markalarda bu fiyata kahvaltı takımı da oluyo ama bu da hisaR farkı heralde ;)

Back